UFC

Je li frustrirani Ngannou objavom na Twitteru otkrio kada se Miočić vraća u akciju?

Francis Ngannou
 FRANCK FIFE / AFP
"U posljednjih 16 mjeseci sam se borio jednom i to samo na 20 sekundi"

Francis Ngannou s četiri je brza i impresivna nokauta osigurao poziciju rezerviranu za prvog izazivača u teškoj kategoriji, ali situacija u kojoj se nalazi za njega ipak nije toliko bajna.

Kamerunsko-francuski nokauter trebao bi, prema najavama, biti idući protivnik Stipe Miočića. Potvrdio je tu informaciju više puta i sam predsjednik UFC-a Dana White, ali nekakvi konkretni potezi još se uvijek nisu povukli...

Što se događa, čemu tolika pauza? - Pita se ovih dana Ngannou koji nije skrivao svoje frustracije te ih je odlučio javno podijeliti.

screenshot/Youtube
Miočić vs. Ngannou

"Dvije borbe za titulu u teškoj kategoriji u dvije godine i još uvijek ne znamo hoće li uskoro biti nova. Pretendenti za naslov se moraju boriti za nešto", napisao je Francis na Twitteru pa već u idućoj objavi podijelio s fanovima informaciju o mogućem terminu Miočićevog povratka.

"Izgleda da je Stipe odsutan do ožujka. A budem li morao čekati do tada, to će već biti skoro pa godina dana između mojih borbi. U posljednjih 16 mjeseci sam se borio jednom i to samo na 20 sekundi", nadodao je 'Predator'.

U posljednje tri od četiri borbe za titulu u teškoj kategoriji gledali smo Stipu Miočića i Daniela Cormiera, a njihova trilogija na neki je način 'na čekanje' stavila ostatak društva. Sada, kada je 'DC' u mirovini, aktualni prvak može se konačno okrenuti i drugim izazovima, no već je u kolovozu bilo jasno da neće žuriti natrag u kavez.

Podsjetimo, Miočić i Ngannou već su se jednom obračunali u siječnju 2018. i tada smo svjedočili jednoj totalnoj dominaciji koja je Stipu dovela do uvjerljive pobjede sudačkom odlukom.

Linker
20. travanj 2024 03:03