UFC

Jean Silva doživio je nevjerojatan peh u svom krvavom meču protiv Drewa Dobera u Denveru

Jean Silva

 REUTERS
Malo je boraca koji su spremni pružiti u kavezu ono što je ovaj dvojac pružio

Najveća pobjeda u karijeri Jean Silve bila je teža nego što su mnogi mislili. Na UFC-u u Denveru, Silva se suočio s Drewom Doberom u jednoj od najboljih borbi 2024. godine, pobijedivši tehničkim nokautom u trećoj rundi nakon što je otvorio strašnu posjekotinu iznad Doberovog oka. Sve je to postigao unatoč kompromitovanim najboljim oružjima.

U četvrtak, Silva je putem društvenih mreža otkrio da je u prvoj rundi borbe protiv Dobera slomio obje ruke, ali je ipak nastavio borbu i pobijedio. "Zamislite da ste u meču protiv teškog, vrhunskog protivnika u njegovom gradu i odjednom shvatite da ste slomili obje ruke u prvoj rundi... To se dogodilo Jeanu Silvi. Vratio se i nokautirao ga laktovima."

"Što ima, ekipo" rekao je Silva. "Sljedeća slika koju ćete vidjeti je o prijelomima mojih ruku. Nažalost, borba protiv Drewa Dobera bila je prilično teška. Slomio sam obje ruke u prvoj rundi. Rekao sam svom kutu i oni su mi rekli da nastavim boriti se koristeći koljena i laktove koje smo prije trenirali."

Ova pobjeda bila je treća za Silvu u UFC-u i druga u dva tjedna, jer je "Lord" nokautirao Charlesa Jourdaina dva tjedna ranije na UFC-u 303. Sada se čini da će Silva uzeti kratku pauzu dok se oporavlja od povreda.

Linker
07. rujan 2024 08:31