UFC

Jedan od izazivača popljuvao Topuriju: ‘Mrzim tu k***u, jedva čekam dan kad ću ga dohvatiti‘

Ilia Topuria

 SEAN M. HAFFEY Getty Images Via Afp
Suprotno onome što osjeća prema Topuriji, Rodriguez priznaje da se ne želi boriti protiv Ortege

Yair Rodriguez obično je bio jedan od mirnijih boraca u UFC-u, ali postoji čovjek na popisu koji ga ispunjava bijesom.

Rodriguez (18-4, 10-3 UFC) ima pune ruke posla s revanšem protiv Briana Ortege u sunaslovnoj borbi večeri UFC Fight Night 237 priredbe, ali kada su ga pitali o aktualnom prvaku perolake kategorije Iliji Topuriji, Rodriguez je počeo ispaljivati psovke na mikrofon.

"Volio bih ga sj**ati. Ne želim se boriti s njim, želim ga sj**ati. Postoji velika razlika u tome, samo da to razjasnimo. Mrzim tu k***u, jedva čekam dan kad ću ga dohvatiti".

Topuria i Rodriguez žestoko su pucali jedan na drugoga u intervjuima i objavama na društvenim mrežama tijekom posljednjih mjeseci, što je izazvalo porast napetosti . Kako danas stoji, Rodriguez ne vjeruje da bi se mogao kontrolirati da je u istoj prostoriji s Topuriom.

"Obično se ni s kim ne upuštam u ovakvu situaciju, stvarno poštujem sve, ali on... To je idiot".

"El Pantera" možda ima priliku riješiti svoje nesuglasice s "El Matadorom" unutar oktogona, ali prvo mora ponovno proći pored Ortege (15-3, 7-3 UFC) u borbi za koju vjeruje da će iznjedriti izazivača.

Suprotno onome što osjeća prema Topuriji, Rodriguez priznaje da se nikad nije želio boriti protiv svog prijatelja Ortege prvi put i da nije baš oduševljen što će to učiniti drugi put. Međutim, ponekad se prijatelji moraju boriti da bi došli do vrha divizije, a to je pozicija u kojoj se Rodriguez ponovno nalazi.

"Uvijek je čudno. Nikada se nisam želio boriti s tim tipom, a ni ovaj put nije drugačije. Sviđa mi se njegova obitelj, sviđa mi se on, ali tako je kako je", zaključio je.

Linker
03. svibanj 2024 02:04