UFC

Brandon Moreno silno želi pobijediti u Meksiku: ‘Želim da se moja ruka podigne pred mojim ljudima i mojom zastavom‘

Brandon Moreno 

 : Ismael Rosas/ Eyepix Group/Avalon/Profimedia
Moreno se protiv Figueireda borio čak četiri puta, a ukoliko ove subote pobijedi Royvala, moglo bi se dogoditi i da se protiv Pantoje bori po četvrti put

Ovoga će vikenda Brandon Moreno ući u UFC-ov oktogon po prvi puta otkako je prošlog ljeta izgubio svoju titulu u muha kategoriji. Alexandre Pantoja ponovno ga je porazio i oduzeo mu titulu, nakon čega je Moreno odlučio uzeti pauzu od nešto više od pola godine kako bi poradio na nedostacima.

Međutim, ovoga vikenda neće imati lagan zadatak, a protivnik će mu biti Brandon Royval. Inače, Moreno je Royvala pobijedio već krajem 2020. godine tehničkim nokautom, a ovo mu je prilika da po prvi puta u svojoj karijeri pobijedi u Meksiku. Do sada je imao dva neuspjela pokušaja:

‘‘Osjećam se pomalo frustrirano, jer je očito da želim to staviti u svoju ostavštinu. Želim da se moja ruka podigne pred mojim ljudima i pred mojom meksičkom zastavom. To je to. Što se dogodilo u prošlosti, dogodilo se, moram okrenuti novu stranicu. Frustrirajuće je, ali živim pod velikim pritiskom od 2020. godine, borbe za pojas, revanši, tilogije‘‘, rekao je Moreno na press konferenciji.

‘‘U ovoj borbi ću se jednostavno pokušati zabaviti. U isto vrijeme razumijem važnost borbe, ali fokusiran sam na Brandona Royvala. Fokusiran sam na izazov koji je ispred mene i spreman sam na njega. Možda nakon ovoga dobijem ‘title shot‘, ne znam. Trenutno sam fokusiran samo na Royvala, ali puno me ljudi pita za Pantoju‘‘, dodao je.

Moreno se protiv Figueireda borio čak četiri puta, a ukoliko ove subote pobijedi Royvala, moglo bi se dogoditi i da se protiv Pantoje bori po četvrti put. Istina, kada su se prvi puta borili je to bilo na ‘‘TUF-u‘‘, no Moreno je svejedno izgubio.

Linker
22. travanj 2024 19:04