UFC

Jiri Prochazka govorio o nedostacima Aleksandra Rakića: ‘Radi i samo očekuje da će nešto pronaći metu‘

Jiri Prochazka 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rakić i Prochazka borit će se na preliminarnom dijelu priredbe, a njihov meč bi se mogao očekivati iza 3:00 ujutro

Aleksandra Rakića večeras očekuje veliki povratak, a ujedno i dosta opasan protivnik. Gotovo dvije cijele godine u kavezu nismo gledali srpskog poluteškaša, odnosno od petog mjeseca 2022. godine kada se ozlijedio u meču protiv Jana Blachowicza. Večeras ga očekuje Jiri Prochazka, a pobjeda obojici igra značajnu ulogu.

Mnogi će se složiti da Rakić jednostavno ima više alata za pobjedu, no otpisati Prochazku se nitko neće usuditi. Upravo je Jiri jučer govorio o Rakićevim nedostacima, te je rekao kako Rakić u svojim borbama previše radi u prazno:

‘‘Kako ga ja vidim? To je dobro pitanje jer on jednostavno radi previše u svojim borbama. Radi jako puno, poduzima toliko akcija i tako troši jako puno energije. Uz to vjeruje da će nešto od toga pronaći metu‘‘, rekao je Prochazka na press konferenciji.

‘‘Nije istina da ja samo radim kaos i puno se krećem. Svi ti pokreti su s nekom svrhom, jer kada ja vidim reakciju, vidim slobodan prostor i gdje su mu slabosti. Zbog toga ću napadati, pogotovo da pročitam njegovu strategiju‘‘, dodao je.

Prochazka je borac kojeg se nikako ne smije otpisati, no Rakić na fotografijama djeluje kao da je u formi života. Svima su nam poznate njegove radne navike tako da to ni nije čudno, no opet valja ponoviti da Prochazku nikada ne smijete otpisati.

Rakić i Prochazka borit će se na preliminarnom dijelu priredbe, a njihov meč bi se mogao očekivati iza 3:00 ujutro. Nadamo se da su obojica spremni pružiti nam jedan atraktivan meč, a bolji neka pobijedi!

Linker
16. travanj 2024 13:16