UFC

(VIDEO) Rakić i Prochazka odradili sučeljavanje: ‘Rocket‘ pogledom ‘strijeljao‘ češkog poluteškaša

Jiri Prochazka i Aleksandar Rakić

 Screenshot/YouTube (UFC)
Drugi i peti izazivač UFC-ovog ‘light heavyweighta‘ stali su jedan nasuprot drugog po zavšetku medijske konferencije

Manje od 48 sati dijeli nas od jubilarne UFC 300 priredbe čiji "fight card" nudi dovoljno zanimljivog sadržaja za namiriti čak i najistančanija borilačka nepca. Borba koja privlači osobitu pozornost regionalne MMA publike ona je između Aleksandra Rakića i Jirija Prochazke, kojom će završiti preliminarni dio priredbe u vegaškoj T-Mobile Areni.

U četvrtak je održana medijska konferencija uoči nadolazeće priredbe, a po završetku iste Rakić i Prochazka stali su jedan nasuprot drugog i odradili sučeljavanje. Drugi i peti izazivač UFC-ove poluteške kategorije "unijeli" su se jedan drugom u lice, a i nakon što su su ih razdvojili i prekinuli njihov "staredown", Rakić je nastavio "strijeljati" češkog poluteškaša pogledom. Kako je cijela situacija izgledala, možete pogledati u nastavku.

Podsjetimo, bit će ovo prva borba za Prochazku nakon što je u studenom prošle godine tehničkim nokautom u drugoj rundi izgubio od Alexa Pereire na UFC 295 priredbi. Rakić, s druge strane, dolazi nakon što je, sredinom svibnja 2022., izgubio od Jana Błachowicza nakon prekida u trećoj rundi uslijed "Rocketove" ozljede koljena.

Linker
16. travanj 2024 13:37