UFC

Joe Pyfer se javio nakon poraza od Hermanssona: ‘Dobro sam, bez obzira na to kako mi lice trenutno izgleda‘

Joe Pyfer

 Yahoo Sports
Pyferov potencijal je neupitan, no pokazao je neke rupe koje će kazniti svaki borac koji pripada vrhu

Jack Hermansson je proteklog vikenda Joeu Pyferu pokazao kako ima itekako puno posla ukoliko želi da njegov ‘‘hype‘‘ ponovno zaživi i ukoliko želi postati konkurentan rangiranim borcima srednje kategorije. Dobro je Pyfer otvorio meč, no nedostatak iskustva u kasnijim rundama ga je koštao pobjede.

Iskusnom i smirenom izvedbom Hermansson je slavio odlukom sudaca, a napravio je i popriličnu štetu na lijevoj nozi, ali i cijelom licu Pyfera što ga je ultimativno i dovelo do pobjede. Nakon poraza se oglasio i sam Pyfer koji je rekao kako je s njim sve u redu:

‘‘Ja sam u redu, bez obzira na to kako moje lice izgleda. Nisam bio uzdrman u niti jednom trenutku. Udario me čisto u oko te na njega uopće više nisam vidio. Radio sam dobar posao kada su u pitanju ‘calf kickovi‘. No imam osjećaj da kada se dogodilo to s okom, kada sam izgubio vid, sve se počelo raspadati. Napravio je odličan posao‘‘, rekao je Pyfer u videu kojeg je postavio.

‘‘Svim mojim ‘hejterima‘, pušite debeli ku**c. Nisam ni trebao biti tu kao prvo. Dajem 100 posto od sebe svaki put. Učinit ćemo neke promjene i vratit ću se. Hvala svim mojim sponzorima, hvala svima n podršci i da, dobar posao, Jack‘‘, dodao je.

Pyferov potencijal je neupitan, no pokazao je neke rupe koje će kazniti svaki borac koji pripada vrhu. S obzirom da je Hermansson u ovom trenutku bio velik zalogaj za njega, morat će dosta raditi na sebi ukoliko ima cilj jednoga dana boriti se s najboljima.

Linker
26. travanj 2024 17:08