UFC

Jack Hermansson o ‘kvarenju‘ UFC-ovih planova za Joea Pyfera: ‘Znao sam da ja neću biti ta stepenica‘

Jack Hermansson 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Hermansson je dokazao kako se ipak radi o jako kvalitetnom borcu, te iako možda ni sam nije za sami vrh, njega se mora pobijediti ukoliko se do vrha želi doći

Vrlo odmjeren i iskusan nastup demonstrirao je Jack Hermansson protekle subote. Plan je vjerojatno bio preko njega dovesti Joea Pyfera ne rang ljestvicu srednje kategorije i tako mu dodatno podići ‘‘hype‘‘, no Hermansson im je pokvario planove i Pyferu pokazao da još puno mora raditi.

Krenuo je jako Pyfer, no kako je borba odmicala, Hermanssonovo iskustvo i kvaliteta su polako počeli prevladavati. Na kraju je i slavio odlukom sudaca, a nakon meča je prozvao Nassourdinea Imavova. Kasnije je na press konferenciji je objasnio zašto želi baš njega:

‘‘Upravo sam malo pogledao rang ljestvicu i borio sam se s dosta tipova koji su tamo, a očito je da se sad ne mogu boriti protiv nerangiranog protivnika i napasti vrh. Trebam nekoga tko je blizu meni po rang ljestvici. Mislim da Imavov ima najviše smisla za mene u ovom trenutku‘‘, rekao je Hermansson na press konferenciji.

‘‘Pyfer nije bio rangiran prije ove borbe, tako da je on imao više koristi od ove borbe nego ja i to razumijem. Ima odličnu priču, dolazi s ‘contender seriesa‘, puno očiju je uprto u njega. Htjeli su mu dati napad na titulu, no da bi to postigli, morate nekoga pobijediti. Ja sam znao da neću biti ta stepenica‘‘, dodao je.

Hermansson je dokazao kako se ipak radi o jako kvalitetnom borcu, te iako možda ni sam nije za sami vrh, njega se mora pobijediti ukoliko se do vrha želi doći. Pyfer to nije uspio, no ima još vremena za napredak u svim segmentima kojih mu nedostaje.

Linker
26. travanj 2024 11:10