UFC

Joe Rogan: Bio sam u nedoumici, otkazivanje priredbe me spasilo teške odluke

 Screenshot (YouTube)
Otkazivanje UFC 249 priredbe olakšalo je brige UFC-ovom komentatoru Joeu Roganu, koji unatoč najavama Dane Whitea da će biti tamo, i dalje nije bio siguran u to.

Još prije nekoliko dana, Rogan je izrazio svoju zabrinutost po pitanju održavanja UFC 249 priredbe u do sada neviđenim okolnostima. Nije bio siguran želi ti otputovati i odraditi prijenos, posebno jer u tom trenutku nije znao lokaciju iste. Kad je saznao za Tachi Palace, šanse da odradi posao su se povećale, budući da živi u Kaliforniji i put mu ne bi bio previše kompliciran. No, neke stvari ipak su ga mučile, pa mu je laknulo nakon što je sve otkazano. Te teme se ponovno dotakao u svom podcastu.

"Dakle, ovo me spasilo velikih nedoumica. 75 posto sam bio spreman otići tamo. Jedino što me brinulo je mogućnost da se zarazim i onda virus nekome prenesem. Nadao sam se situaciji u kojoj ću moći biti testiran i dobiti rezultate prije nego krenem nazad kući. No, niti tada ne možeš biti u potpunosti siguran. Mislim kako je napravljena procjena rizika i sve potrebne kalkulacije, nakon čega su uzeti u obzir svi negativni aspekti, kao i odluke vlasti. Nakon toga su zaključili da je to nemoguće izvesti", prokomentirao je Rogan svoju namjeru, ali i odluku Disneya da se sve otkaže.

Ovako će ostati kod kuće i čekati da sve prođe te naravno i dalje emitirati svoj podcast od kojeg vrlo dobro živi i UFC priredbe gotovo da mu predstavljaju "džeparac".

"Nisam se mogao odlučiti. Nekako sam imao veliku želju otići i naginjao sam tome. No, isto tako nisam se htio izlagati riziku. Kako bih znao jesam li dobio virus i onda ga prenio negdje dalje? Jedini način bio bi odraditi posao i onda biti u karanteni sve dok ne dobijem rezultate testiranja", objasnio je, dodavši još nešto o ideji otoka, za koji Dana White tvrdi da će u roku mjesec dana biti u pogonu:

"Ako je to mali otok na kojem možeš imati sve pod kontrolom i sve testirati, zašto ne?"

Linker
20. travanj 2024 06:12