UFC

Joe Rogan: ‘Conorova mokraća bi rastopila USADA-inu čašicu‘

Conor McGregor

 Instagram, Conor Mcgregor
U posljednje vrijeme se naveliko raspravlja o McGregoru i nedozvoljenim sredstvima

Posljednjih nekoliko tjedana žestoko se razglaba o Conoru McGregoru i korištenju nedozvoljenih sredstava, što nije ni čudno jer je u posljednje vrijeme dobio dosta mišićne mase uz vrlo malo masnog tkiva. Osim toga će u USADA-in protokol ući tek za par mjeseci, što samo po sebi implicira neke stvari.

Nije tajna da dosta boraca ali i fanova u posljednje vrijeme proziva McGregora za korištenje dopinga, a neki dan je ‘‘nastradao‘‘ Anthony Smith kada je rekao da Conor nešto koristi. Nešto direktiniji je bio Joe Rogan koji je rekao da bi njegova mokraća rastopila USADA-inu čašicu:

‘‘Konstantno skida majicu i pozira, izgleda kao da bi njegova mokraća rastopila USADA-inu čašicu. Ono, probušila bi rupu točno na sredini čašice. Postoji ta čudna stvar kod USADA-e koja ti dopušta da izađeš iz protokola tako da možeš izaći i našpricati se‘‘, rekao je Rogan u ‘‘The Joe Rogan Experienceu‘‘.

‘‘Čudno je. Njegova zadnja pobjeda je bila protiv Donalda Cerronea, a bila je značajna pobjeda. Mislim, može biti do neaktivnosti. Rekao je to nakon borbe protiv Poiriera, puno toga se događa u takvim borbama i ako nisi naviknut na tako visok nivo, stres u tom trenutku je prevelik. Jako, jako teško je biti nekoliko godina van sporta i onda uskočiti na najviši nivo‘‘, zaključio je Rogan.

Iako nitko nema nikakvih dokaza o McGregorovom korištenju dopinga, u posljednjih nekoliko tjedana se puno bruji o tome. Hoće li se Conor ikada vratiti borbama, doznat ćemo u nadolazećem periodu.

Linker
18. travanj 2024 19:45