UFC

Michel Pereira prozvao Chimaeva, Covingtona i Thompsona: ‘Odrastite i počnite se boriti‘

Michel Pereira

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Pereira je trenutno rangiran borac sa pet uzastopnih pobjeda

Nakon što je u UFC-u krenuo nešto slabije, Michel Pereira je naredao pet pobjeda i osigurao si mjesto u top 15. Trenutno se nalazi na 14. mjestu na službenoj rang ljestvici, a nije nastupao od petog mjeseca ove godine kada je pobijedio Santiaga Ponzinibbia podijeljenom sudačkom odlukom.

Nakon poraza od Duška Todorovića na SBC 19 priredbi, Pereira je otišao u Road FC gdje je ostvario dvije pobjede, a nakon toga je potpisao za UFC i pobijedio u debiju. Zatim su uslijedila dva poraza, nakon kojih je u odličnom nizu od pet pobjeda. Osim Ponzinibbia pobijedio je Niku Pricea i Andrea Fialha, tako da je sad rekao kako ga zanimaju neka veća imena.

‘‘Treniram, spreman sam. Moji menadžeri pokušavaju dogovoriti borbu u Riu, ali preteško je naći protivnika. Svi su toliko izbirljivi. Čekam rangirane borce iz kategorije da odrastu i da se počnu boriti. Borio bih se protiv Jinglianga, onog kojeg je Chimaev skoro ubio. Meni su ga ponudili i ja sam prihvatio, ali on je odbio. Ne znam što ti tipovi misle i zašto se ne žele boriti‘‘, rekao je Pereira za Ag Fight.

‘‘Borio bih se protiv Covingtona, stvarno se želim boriti i protiv Chimaeva jer priča previše. Borio bih se protiv Thompsona. Jedina dva tipa s kojima se ne želim boriti su Luque i Burns, ostalo može. Spreman sam, mogu svi doći na mene. Tražim ih ali ne prihvaćaju, to su sve pi**e. Tko god želi, tu sam‘‘, zaključio je Pereira.

Linker
23. travanj 2024 18:21