UFC

Joe Rogan o Whittaker-Chimaev sučeljavanju: ‘Bit će ovo j***** ludnica, stiže pravi test za Rusa‘

Khamzat Chimaev i Robert Whittaker

 Screenshot (youtube, Ufc)
‘Dali su mu Usmana koji se nije imao priliku ni pripremiti za borbu. Imao je samo 10 dana, ta pobjeda ne znači ništa‘

Joe Rogan smatra da će Robert Whittaker biti ozbiljan test za karijeru Khamzata Chimaeva.

Chimaev (13-0) i bivši prvak srednje kategorije, Whittaker (25-7) odmjerit će snage u glavnoj borbi večeri u borbi od pet rundi, 22. lipnja u Rijadu.

Whittaker ulazi u meč s impresivnom pobjedom nad Paulom Costom na UFC-u 298. Dok se u međuvremenu, Chimaev nije borio od pobjede nad bivšim prvakom u poluteškoj kategoriji Kamaruom Usmanom, koji je uskočio na "short notice“ kako bi se suočio s "Borzom" na UFC-u 294.

"Meč Whittaker-Chimaev će biti j***** ludnica. Očekuje nas divlja borba. To je pravi test za Chimaeva jer je Whittaker veliki tip. On je čvrst, snažan i bivši prvak", rekao je Rogan u nedavnoj epizodi The Joe Rogan Experience s Joeyjem Diazom.

Koliko god Usman bio uspješan, Rogan nije dao previše značaja toj pobjedi.

"Dali su mu Usmana, koji se nije imao priliku ni pripremiti za borbu. Imao je 10 dana. To nije dovoljno vremena. Nisam siguran ni u kakvoj je formi bio. On je uvijek je u formi, ali poznato je da Kamaru ima loša koljena. Tako da ne znam koliko je naporno trenirao i da li se priprema ili ne. Vrlo vjerojatno žrtvuje koljena tijekom priprema, a onda kada ne trenira za borbu, ide lagano, tako da sigurno nije konstantno u istoj formi", dodao je Rogan.

“Da je to bila borba od pet rundi, tko zna kako bi se sve završilo. Očito je da je Usman najbolji velteraš svih vremena po mišljenju većine ljudi. Barem smo dobili priliku vidjeti kako Khamzat izgleda protiv borca ​​svjetske klase. Bit će to dobra borba. Jedva čekam“, zaključio je Rogan.

Linker
01. travanj 2024 23:59