UFC

Johnny Walker dogovorio novu borbu, UFC ga spojio s jednim od najvećih talenata poluteške kategorije!

Johnny Walker
 JASON SILVA
Dva atraktivna i poznata borca pristala su na međusobni okršaj

Prema saznanjima ESPN-a, UFC je dogovorio meč talentiranog Australca Jimmyja Crutea (12-1) i Brazilca Johnnyja Walkera (18-5) za event koji bi se trebao održati 27. ožujka na još uvijek nepoznatoj lokaciji.

24-godišnji Crute jedna je od najvećih UFC-ovih nada i borac koji je tijekom još uvijek mlade karijere izgubio samo jedan meč i to u rujnu 2019. od Mishe Cirkunova.

Sve opasniji Australac trenutno je na nizu od dvije pobjede, a neka od imena koja je pobjeđivao uključuju Paula Craiga, Sama Alveyja i Michala Oleksiejczuka. Devet od 12 pobjeda upisao je prekidima (5 KO/TKO i 4 submissionom), dok su tri njegova trijumfa stigla nakon pregleda sudačkih kartica.

Walker je, s druge strane, ne tako davno bio jedan od boraca iza kojih je nastao ogroman 'hype', ali u njegovom slučaju sve je privremeno stalo s porazom od Coreyja Andersona, a potom se i skoro pa u potpunosti 'ugasilo' nakon što ga je u kavezu svladao i Nikita Krylov.

Ipak, Walker nije odustajao te se u rujnu vratio pobjedničkim navikama i to tako da je u prvoj rundi nokautirao Ryana Spanna.

Linker
24. travanj 2024 17:44