UFC

'Joker' ostao bez još jednog protivnika, upitna glavna borba UFC priredbe idućeg vikenda

Jack Hermansson
 screenshot/YouTube
Jack Hermansson i Kevin Holland neće se boriti idućeg vikenda u glavnoj borbi UFC-ovog Fight Nighta

Nažalost, loša sreća prati Jacka Hermanssona po pitanju njegove borbe planirane za 5. prosinac. Švedsko-norveški borac srednje kategorije ostao je bez već drugog protivnika i to nakon što je prvobitno bilo teško uopće mu pronaći borbu. Nakon što je ranio borbu protiv njega otkazao Darren Till, sad je na isto prisiljen i zamjenski protivnik Kevin Holland.

"Uklonjen sam iz glavne borbe UFC priredbe idućeg vikenda u kojoj sam trebao nastupiti i to zbog pozitivnog COVID testa. Nadam se da ću uskoro biti testiran negativan i vratiti se što prije u borilište", obavijestio je Holland fanove i medije putem Twittera.

28-godišnjem Hollandu ovo je trebala biti peta ovogodišnja borba, a to zvuči posebno impresivno ako znamo da je prvu od njih odradio u svibnju. Dakle, "Trail Blazer" odradio je četiri "post lockdown" borbe te je u svima slavio. Kad je došla prilika za nastup u glavnoj borbi priredbe, njega je bez previše razmišljanja prihvatio.

Trenutno nije poznato tko bi mogao uskočiti u ovu borbu, ali špekulira se s Marvinom Vettorijem. Talijan bi se trebao boriti 12. prosinca na UFC 256 priredbi protiv Jacarea Souze, no UFC i mogao posegnuti za njega te ga nagovoriti da nastupiti tjedan dana ranije u borbi kojom može puno više dobiti.

Linker
20. travanj 2024 04:05