UFC

Jon Jones kritičarima poručio: ‘Živite u kući svoje mame, a fokusirate se na moje probleme‘

Jon Jones

 Screenshot (youtube, Espn)
Bivši prvak UFC-ove poluteške kategorije ponovno je na meti navijača

Pregršt kritika dobio je Jon Jones nakon incidenta krajem devetog mjeseca. Ponajbolji MMA borac u povijesti, nakon ceremonije primitka u UFC-ovu Kuću slavnih, priveden je zbog nasilja nad svojom zaručnicom. Jones je kasnije izbačen i iz dvorane u kojoj trenira, a kroz sve to, ponovno je određen broj fanova okrenuo protiv sebe.

Iako jedan od najboljih ikada, Jones je definitivno i jedan od najproblematičnijih boraca u povijesti. Ipak, njegove reakcije nakon takvih incidenata, ono su što ga još više spušta u očima svih ljubitelja ovog sporta. Njegove izjave idu od onih gdje obećava kako će se promijeniti i kako su problemi iza njega pa sve do onih gdje se ponaša kao da zapravo ništa naročito loše nije niti napravio.

Jones se tako danas putem društvenih mreža, točnije preko Twittera, ''Bones'' se obračunao s kritičarima koji ga i dalje prozivaju zbog tog incidenta. Jon je naknadno obrisao svoje 'tvitove', no kao i uvijek, takve stvari brzo ostanu spremljene.

''Ako i dalje pričate o onom što se dogodilo u Las Vegasu, ali živite u kući svoje mame, onda su vaši prioriteti krivo posloženi. Fokusirate se na probleme drugog muškarca. Istovremeno, ja se ovdje fokusiram da doguram dalje nego vi.'', napisao je Jon Jones svima koji ga kritiziraju zbog gore spomenutog nasilja nad zaručnicom.

Jedan od pratitelja napisao je Jonesu kako on dijeli dom sa svojom majkom, no da njegova majka zapravo živi s njim. Jones se nadovezao na to i pokušao je objasniti svoju prvotnu izjavu.

''Zapravo neizmjerno poštujem takve situacije. Da je moja majka još uvijek živa, definitivno bih joj dopustio da živi sa mnom. Pričam o ostalim luzerima, jako rijetko sretni ili uspješni ljudi troše vrijeme kako bi uznemiravali druge na Internetu.'', dodao je ''Bones''.

image

'Tvitovi' Jona Jonesa

Twitter (jon Jones/bjpenn.com)

Reakcije fanova očekivano su bile loše i Jones je po tko zna koji puta naišao na osude. Međutim, dojam je kako i Jones napokon postaje svjestan svoje reputacije i sve manje bježi od nje.

Linker
20. travanj 2024 16:39