UFC

Jon Jones o Adesanyi: 'Izzy je p***ica! Da zaista želi borbu sa mnom, borili bismo se'

Jon Jones
 Screenshot/Youtube
Jon Jones se priprema za obranu pojasa UFC-ove poluteške kategorije protiv Dominicka Reyesa, no u posljednjem se medijskom nastupu dotakao brojnih tema i ponudio novu dozu trash-talka usmjerenu prema aktualnom prvaku srednje kategorije Israelu Adesanyi.

Jones je otkrio da želi prijeći u tešku kategoriju spomenuvši kako je bio zainteresiran za borbu sa Stipom Miočićem, a usput je prokomentirao poziv Adesanye da dođe u njegovu kategoriju kako bi se konačno sreli u kavezu.

Jones i Adesanya već se mjesecima prepucavaju preko medija i društvenih mreža, a Jones je posljednji zadao novi udarac.

"Izzy je p**ica. Nije mi u glavi, njegovi komentari po internetu su samo zabava. Fanovi uživaju u tome, a ja volim uzbuđivati ljude i to je sve. Nije mi u glavi uopće", rekao je Jones na pitanje o Adesanyi, no rekao je i zašto ga cijeni.

"Sviđa mi se energija koju donosi ovom sportu. Sviđa mi se što sam dio toga. Kao što sam rekao, a je želio borbu sa mnom, mogao je".

Adesanya ga je pozvao u srednju kategoriju i poručio mu da u suprotnom mora čekati barem do 2021. godine.

"Da je želio tu borbu, bio bi to ogroman meč za ovaj sport. Mnogi me pitaju zašto ga zovem u polutešku kategoriju, a nikada nisam otišao u tešku. Između mene i teškaša je ogromna razlika, a između mene i Izzyja samo 7-9 kilograma. Da doista to želi, borili bismo se", rekao je Jones.

Linker
20. svibanj 2024 16:35