UFC

Jon Jones oduševljen novim UFC-ovim prvakom: ‘Sirov je i autentičan, jako mi se sviđa, on je kompletan paket!‘

Jon Jones

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
‘Bones‘ je biranim riječima govorio o Seanu O‘Malleyju, te povukao paralelu s Conorom McGregorom

Sean O‘Malley (17-1) nokautirao je Aljamaina Sterlinga (23-4) u drugoj rundi glavne borbe večeri na UFC 292 priredbi i tako se okrunio pojasom prvaka bantam divizije. "Suga" je, na račun izvedbe koju je isporučio u bostonskom TD Gardenu, zaprimio brojne hvalospjeve od drugih boraca, trenera i analitičara, a o njegovim borilačkim kvalitetama, kao i potencijalnim dosezima u budućnosti, sada je govorio i Jon Jones.

Aktualni prvak UFC-ove teške kategorije oduševljen je Seanovim stilom, a također povlači i paralele između putanje O‘Malleyjeve karijere i one Conora McGregora.

"Jako sam uzbuđen u vezi njega. Izuzetno me podsjeća na McGregora, sirov je i autentičan, ima priču koju svi cijene, osobito u ovoj zemlji. Jako mi se sviđa i doista želim vidjeti koliko daleko može otići", rekao je Jones u "OverDogs" podcastu, pa dodao: "Još uvijek je dovoljno mlad da može raditi skokove i probijati granice u svojoj igri. Bit će još dugo. Tako pobijediti Aljamaina Sterlinga...uvijek bih stavio svoj novac na hrvača, ali O‘Malley izgleda kao kompletan paket. Uključivat ću se u njegov ‘pay per view‘ sljedećih godina".

Linker
05. svibanj 2024 13:11