UFC

Jon Jones ostavio je izuzetno vulgaran komentar upućen Tomu Aspinallu

Jon Jones i Tom Aspinall

 Screenshot/www.fight.tv Instagram
Je li privremeni prvak teške kategorije napokon uspio ući pod tvrdu kožu Jona Jonesa?

Jon Jones je imao nekoliko biranih riječi kao komentar na intervju Toma Aspinalla.

Aspinall je snimio duhovit intervju za SPORTbible u kojemu se nije mogao suzdržati da ne bocne Jonesa kad mu je postavljeno pitanje o tome tko je "prvak u izbjegavanju borbi". Njih dvojica su većinu prošle i ove godine bili uključeni u javna prepucavanja, pri čemu je Aspinall (privremeni UFC-ov prvak u teškoj kategoriji) optuživao Jonesa da izbjegava borbu s njim i umjesto toga odlučuje braniti svoj naslov u teškoj kategoriji protiv relativno neaktivnog Stipe Miočića.

"Izbjegavanje borbi?", rekao je Aspinall. "To bi morao biti Jon Jones, zar ne? Znamo da se pokušava boriti protiv ‘Starog Stipe‘. On je ovdje izbjegavatelj borbi."

Ova primjedba nije prošla nezapaženo od strane Jonesa koji je ostavio vulgaran komentar u odgovorima koji je kasnije obrisan. "Ovaj lik doslovno ima moj veliki crni k***c u ustima svaki tjedan", napisao je Jones. "Polaskan sam. Apsolutno jamčim da neće osvojiti više svjetskih naslova od mene. To je uistinu sve što je bitno na kraju dana.‘‘

"Bilo je mnogo prvaka, ali nitko poput mene. Spavam dobro noću."

Jones je osvojio upražnjeni UFC naslov u teškoj kategoriji dominantnom pobjedom nad Cirylom Ganeom na UFC-u 285 u ožujku 2023. godine. Prije svog prelaska u tešku kategoriju, Jones je vladao kategorijom do 93kg više od desetljeća, ostavši neporažen s izuzetkom diskvalifikacijskog poraza od Matta Hamilla.

Od Jonesove pobjede nad Ganeom, Aspinall je osvojio privremeni naslov u teškoj kategoriji i uspješno ga obranio. Pobijedio je Sergheija Pavlovicha kako bi osvojio upražnjeni pojas na UFC-u 295, a zatim je porazio Curtisa Blaydesa nokautom na UFC-u 304 u srpnju.

Linker
05. rujan 2024 10:25