UFC

Jon Jones potvrdio je datum i mjesto borbe sa Stipom Miočićem! Čekamo objavu UFC-a 309!

Stipe Miočić i Jon Jones

 wkyc.com
Jonesa je jedan fan na Instagramu zatražio da potvrdi borbu, a on je to i napravio

Jon Jones će konačno braniti svoju UFC titulu u teškoj kategoriji nakon više od godinu dana neaktivnosti.

Legendarni bivši prvak poluteške kategorije prešao je u tešku kategoriju prošle godine i brzo pobijedio Ciryla Ganea kako bi osvojio pojas koji je ostao upražnjen nakon odlaska Francisa Ngannoua. Nakon toga, trebao se suočiti sa Stipom Miočićem u Madison Square Gardenu prije nego što je bio prisiljen otkazati zbog ozljede prsnog mišića.

Sada je Jones dobio liječničko zeleno svjetlo i potvrdio je svoj povratak na istom mjestu i s istim protivnikom. Čak je imenovao i točan datum svoje sljedeće borbe iako UFC još nije službeno objavio ništa.

U razgovoru s fanovima na Instagramu ovog tjedna, Jones je najavio da ima zakazanu povratničku borbu.

"Danas smo radili na gornjem dijelu mog čučnja", napisao je ‘‘Bones‘‘ uz video. "Završio sam s 238kg za seriju od tri ponavljanja. Sjajno je osjetiti kako mi se snaga vraća dok istovremeno topim kilograme. Imam 18 tjedana i tri dana da se poboljšam, i to je točno ono što ću učiniti. Napredak je jednako sreća, žrtvuj danas, smiješi se sutra. Pronađi svoju osobnu ljubav prema samonapredovanju."

Taj vremenski okvir od 18 tjedana završava početkom studenoga, a u svojoj sljedećoj objavi potvrdio je datum s opisom koji glasi: "Crveni kut, moj ured, 9. studenoga."

Kasnije je potvrdio lokaciju u komentaru obožavatelju koji mu je rekao da ‘‘potvrdi borbu‘‘.

"9. studenoga Madison Square Garden", napisao je kada mu je rečeno da da konkretan datum. "Znam da se čini kao san, ali stvarno se događa."

UFC 309 još nije najavljen od strane promocije, ali nakon njihovog UFC 308 ‘‘pay-per-view‘‘ događaja u Abu Dhabiju u listopadu, očekuje se da će to biti sljedeći numerirani događaj.

Linker
05. srpanj 2024 16:42