UFC

Jon Jones prepire se s pratiteljima putem Instagrama: ‘Čak i na svoj najgori dan, ja pobjeđujem‘

Jon Jones
 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove poluteške kategorije uzvratio je pratitelju na jedan od komentara

Izuzev borbi sa zakonom te onih koje odrađuje unutar UFC-ova kaveza, Jon Jones često se ''bori'' i s ljudima na internetu. Jedan od najvećih MMA boraca u povijesti nedavno je priveden zbog fizičkog sukoba sa svojom zaručnicom, a teško je izbrojati koliko je Jones imao sličnih incidenata u svojoj karijeri.

Problematični borac napokon je počeo snositi određene posljedice, a jedna od njih jeste izbacivanje iz JacksonWink dvorane. Radi se o privremenoj zabrani, a Jones će svojim ponašanjem morati zaslužiti povratak. Poznavajući njegovu povijest, jako je teško očekivati da će ''Bones'' napraviti nekakav zaokret u svom životu. Nebrojeno puta Jones je prošao kroz svojervrsni začarani krug u kojem prvo učini nešto loše, zatim se javno pokaje, uvjerava sve da će se promijeniti, a nakon nekog vremena ponovi cijeli ciklus.

Sudeći po Jonesovom stavu i komentarima putem društvenih mreža, čini se kako ''Bones'' ne osjeća naročito veliku grižnju savjesti. Popularni borac na osjetljiv je na kritike, a žalosno je pročitati kako se osoba nakon takvih incidenata pravda novcem koji zarađuje. 34-godišnji Jones sinoć je na svom Instagram profilu objavio video s treninga, a jedan od pratitelja napisao mu je:

''Ti se boriš samo zbog pobjede. Tvoja ostavština je otišla.'', a Jones je uzvratio:

''Nije loše zarađivati više 5 milijuna dolara svaki puta kada se pojavim na poslu. Ali u redu, ako te to čini da se osjećaš bolje. Uživaj u pokušaju udaranja čovjeka koji je dolje. Čak i na svoj najgori dan, ja pobjeđujem.''

Linker
26. travanj 2024 19:12