UFC

Jon Jones progovorio o problemu s alkoholom: 'Previše se napijem kad pijem'

 Screenshot (YouTube, UFC)
Jon Jones ponovno je bio aktivan na društvenim mrežama gdje je odgovarao na pitanja svojih fanova, a dio njih bio je, sasvim očekivano, usmjeren na njegove probleme izvan kaveza.

Jones je, podsjetimo, nedavno u Albuquerqueu uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i nemarne upotrebe vatrenog oružja. UFC-ov prvak ubrzo je nakon svog posljednjeg incidenta priznao krivnju i postigao dogovor kojim je izbjegao zatvorsku kaznu, a usput se i javno pokajao zbog svojih djela priznavši kako ima "nezdravi odnos" s alkoholom.

Jonesova djela izvan Octagona postala su tema i kada ga je jedan fan upitao - "Zar ne misliš da su sva tvoja djela odraz tvoje osobnosti?"

"Pretpostavljam da se previše napijem kad pijem. No, neću nikada dopustiti da to nadvlada sve sjajne stvari u mom životu. Neki se ljudi samo fokusiraju na ono što žele, a ja se fokusiram na svoje dobre osobine i to je vjerojatno razlog zašto sam uspješan svake godine", napisao je Jones na Twitteru kao odgovor na pitanje.

'Bonesa' smo posljednji put u akciji gledali početkom veljače kada je jednoglasnom odlukom sudaca obranio naslov u meču s Dominickom Reyesom. Prema riječima njegovog posljednjeg izazivača, UFC je već radio na revanšu, ali je pandemija koronavirusa privremeno zaustavila te planove.

Linker
06. svibanj 2024 19:53