UFC

Jones izjavio da je Blaydes ‘prebijao‘ Aspinalla u prvom meču, Tom mu vratio: ‘Ne možeš suditi na temelju 15 sekundi‘

Tom Aspinall 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Iako je Blaydes borac koji je u tom meču zadnji ostao stajati, o nikakvom ‘‘prebijanju‘‘ tu nije bilo govora

Još jedan revanš u režiji UFC-a gledat ćemo idućega mjeseca na UFC 304 priredbi. Tom Aspinall i Curtis Blaydes konačno će se obračunati, a njihov prvi meč teško je nazvati ‘‘obračunom‘‘. Trajalo je to svega 15ak sekundi te je Aspinall doživio tešku ozljedu koljena, a meč je odmah prekinut.

Blaydes je službeno pobijedio, iako je i sam nekoliko puta rekao da nitko na taj način ne želi pobijediti borbu. Kako su se Jon Jones i Aspinall nedavno stalno prozivali, Jones je jednom rekao da je Blaydes ‘‘prebijao‘‘ Aspinalla do tog prekida. Sada je te riječi komentirao i sam Aspinall:

‘‘Ovo će biti moj prvi revanš u cijeloj karijeri, bilo amaterskoj, bilo profesionalnoj. Nikada se još nisam borio dvaput s istim likom. Mislim, taj prvi meč nije ni bio borba. Ne možete suditi po tome od 15 sekundi i jednoj razmjeni. Iskreno, trenutno me to ne dira. Curtis Blaydes je sve što me sada zanima‘‘, rekao je Aspinall u ‘‘Believe You Me‘‘, pa nastavio:

‘‘Ne razmišljam o Jonesu. Taj most ću prijeći kad dođem do njega. Znam da neki ljudi samo žele da pričam sranja. Fokusiran sam samo na Blaydesa dok meč ne završi. Ako njega pobijedim na impresivan način, sljedeće za mene jest borba za pravi pojas.‘‘

Iako je Blaydes borac koji je u tom meču zadnji ostao stajati, o nikakvom ‘‘prebijanju‘‘ tu nije bilo govora. Aspinall je doživio ozljedu prilikom prvog udarca i tu je meč prekinut, a u revanšu ćemo saznati tko je uistinu bolji borac.

Linker
30. lipanj 2024 15:04