UFC

'Jones se boji da ću ga upucati' - Sanchez i bivši trener žestoko 'oprali' prvaka i cijeli Jackson Wink tim

Diego Sanchez
 screenshot
Bivši trener u Jackson/Winkeljohn MMA dvorani, Frank Lester i dugogodišnji član tog tima, Diego Sanchez, žestoko su se obrušili na spomenuti tim, posebno one koji rade s njihovom najvećom zvijezdom, Jonom Jonesom.

Frank Lester još je jesenas završio u medijima nakon što je napustio Jackson Winkeljohn tim. Zapravo, kako je on sam rekao, iz tima je otjeran i to tako da su mu ostali dužni novce. Lester je inače bio među glavnim ljudima u timu oko Jona Jonesa pa je tim putem iznio i neke privatne informacije o tome kako rad s najboljim borcem današnjice izgleda.

U tjednu kad se Jones priprema za svoju novu borbu, Lester se još jednom obrušio na cijeli Jackson Winkeljohn tim i to putem Instagrama. Postavio je fotografiju Jonesa i njegove ekipe uz vrlo značajan tekst:.

"Ovo je najveća grupa lažnjaka koju ćete vidjeti. Pozvat će te u tim nakon osam godina vjerne službe. Iskoristit će te na najvišoj razini, molit će zajedno s tobom kao da ste obitelj, no zapravo nikoga od tih tipova nije briga za tebe. Oni su tu samo da bi se vrtjeli oko Jonesa i da bi bili plaćeni. Mene su odbacili i okrenuli mi leđa nakon svega što sam u osam godina dao timu. Samo zato što je Jones egoistični 'control freak' koji će te odbaciti ako nisi spreman biti onaj tko uvijek govori da i spreman mu je popušiti ako treba. Vidjet ćemo ima li karma ovog vikenda nešto spremno za ovu ekipu. Ja nisam onaj koji je morao uključiti policiju ili zvati Grega Jacksona jer je Jonesa previše strah doći i boriti se sa mnom kao čovjek i to zbog novca koji mi duguje. Jon Jones je majstor u kavezu, ali kujica na ulici. Tako je Jones preko male Gregove cure izborio moju zabranu prilaska jer se boji da ću ga upucati. Nikad nisam tako što rekao niti je postojala mogućnost da to i pomislim. On je samo kukavica koja nema srca sam riješiti svoja sranja. Jednostavno je znao da je Jackson spreman napraviti sve za njega jer mu trebaju ti čekovi. On je propao nakon razvoda i nakon što su njegove grozne poslovne vještine uništile originalnu dvoranu", napisao je Lester uz izražavanje podrške Dominicku Reyesu.

Ubrzo je došao komentar Diega Sancheza. On je bio jedan od prvih članova ove dvorane i netko tko ju je dugo vremena žestoko branio. Posljednji takav slučaj nije bio davno, odnosno dogodio se kad je dvoranu napustio Donald Cerrone. Sanchez ga je tada nazvao izdajicom da bi samo par mjeseci kasnije i on otišao. Naravno, i njegova priča danas je drugačija.

"Cowboy Cerrone, ovim putem ti se javno ispričavam što sam branio Jackson Wink dvoranu. Zapravo sam branio samo trenera Chada Smitha. Frank Lesnar, suosjećam s tobom, žestoko su te izj**ali. Istina boli, a ja ovo objavljujem u nadu da će neki drugi timovi, poput American Top Teama, pomoći čovjeku kojem je to priuštila vlastita lažna obitelj. Otvorio sam Gregu vrata MMA-a, a onda su se oni posrali po mojoj ostavštini. Tisuće dolara, vrijeme, energija i prava ljubav koju sam ostavio toj dvorani i svim mladim borcima koji su trebali mentora. Istina je na JW nije Jackson Winkeljohn nego Jones Winkeljohn", napisao je Diego.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Fakest group of people I’ve ever been around. They will invite you on the team after 8 years of faithful service. They will use you for the highest level of sparring and drilling, they will pray with you like you family, but in actuality none of these dudes give a flying fuck about the other personally, they just hanging on Jon’s nutsack bc they want to get paid. And when I got ripped off all these so called friends turned their backs on me & all the hard work I had given to Team Jone and Jacksons MMA as a whole over the last 8 years. Just bc jon is a super control freak who has to get his was and if you’re not ready to be his yes man and suck on his ego inflated dick... then you’re out! Well let’s see what KARMA has in store for this weekend for these fucking chumps! “Let em hate’ so long as they fear’ I’m not the one who needed to involve the police or call Greg Jacksons punk ass bc jon Jones was too scared to come fight me like a man for the money he owed me. Oh, yeah, Jon Jones is a master in the cage but a BITCH IN THE STREET. So he had Greg call his lil GF who works for APD and submit an unlawful red flag law memorandum on me bc jon Jones pussy ass thought I might shoot him, which I never said anything of the sort or hinted that was even a possibility. He’s just got a bitch ass cowards with no street heart to handle his own bullshit in real life when it comes to real men being about real business and he had to make sure the law would over step their boundaries bc his ego is so big & he knows Greg will break laws bc he needs that BONES paycheck bc after that divorce and his terrible business skills which killed the original gym, it prolly ain’t coming again for too much longer! #TANKLIFE #ImTheRealestINTheGame LETS GO CHAMP!!! @domreyes24

Objavu dijeli Frank Lester (@thefranklester)

Jackson Winkeljohn dvorana posljednjih se godina podosta srozala. Od tima koji je imao najbolje borce, a Jackson je glasio za najboljeg trenera i taktičara svijeta, došli su do situacije gdje su u jednom trenutku imali 20 UFC poraza u nizu. Prošle godine također su po ukupnom rezultatu u Octagonu bili jedna od lošijih velikih dvorana. Jon Jones zapravo je jedini borac kojeg još uvijek imaju u samom vrhu.

Ne znamo koliko ima istina u onome što govore Lester, Sanchez te Cerrone, ali činjenica je da je JW na najnižim granama otkako su se pojavili kao dvorana te da ih sve više boraca napušta. Nekog novog kvalitetnog borca iz tog tima već dugo nismo uspjeli upoznati.

Linker
24. travanj 2024 09:39