UFC

Jones se nasmijao na Weidmanovu prozivku: 'Chris, molim te prestani!'

Jon Jones
 Instagram
Nakon što je Chris Weidman prošlog tjedna izjavio kako vjeruje da će se uskoro boriti protiv Jona Jonesa i pobijediti ga, javio se i UFC-ov za sada nedodirljivi prvak. On se prije svega nasmijao na tu prozivku te je svom sugrađaninu poslao kratku poruku.

Jon Jones trenutno još uvijek nema ugovorenu iduću borbu, a čini se kako do tako nečega u ovoj godinu neće niti doći. Isto tako, ne postoji niti jedno ime koje bismo mogli definirati kao izazivača. Ono bi se moglo pojaviti nakon nekih narednih borbi, gdje je u prvom planu okršaj Chrisa Weidmana i Dominicka Reyesa, ugovoren za 18. listopada. Weidman vjeruje da bi pobjedom u toj borbi on mogao postati taj tko će napasti Jonesa.

"Želim biti čovjek koji je šokirao svijet, ne jednom nego dva puta. Želim i po drugi put pobijediti borca kojeg se u tom trenutku smatra najboljim svih vremena, kojeg smatraju nekim koga je nemoguće pobijediti. To je bio Anderson Silva kad sam se borio protiv njega i to je ono što je Jon Jones danas. Ne mogu opisati koliko me to motivirati jer to je ostavština kakvu želim imati iza sebe", rekao je Weidman u razgovoru za Submission Radio.

Opušteni Jones odlučio je na to odgovoriti putem Instagrama.

"Samo provjeravam vijesti. Netko bi Chrisu Weidmanu trebao reći da se zapravo ne želi boriti protiv mene. Prestani. Hej, Chris. Jednostavno prestati", rekao je Jones, da bi u komentaru objave napisao: "Budi oprezan s tom metom koju si stavio na moja leđa, mogla bi te ujesti u dupe."

Što se tiče borbe Reyesa i Weidmana, gotovo je sigurno kako će Reyes u slučaju pobjede osigurati borbu protiv Jonesa. S druge strane, iako mu je ovo debi u kategoriji te ima samo jednu pobjedu u posljednjih pet borbi, Weidman također vjeruje kako bi u slučaju svoje pobjede mogao preuzeti Reyesovo mjesto i dobiti priliku postati sedmi UFC-ov prvak dvije različite kategorije.

Linker
10. svibanj 2024 21:46