UFC

‘Jones se ne boji nikoga, već je svjestan da je borba s Miočićem najveća svih vremena‘

Stipe Miočić i Jon Jones

 PROFIMEDIA/ILUSTRACIJA: SN Profimedia/ilustracija: Sn
Blaydes smatra da se ovdje kao glavni motiv gleda novac

"Da je sreće bilo..." kultna je pjesma Željka Bebeka koju ćemo iskoristiti za početak ovog teksta. Da je MMA fortuna slušala ovo remek djelo, početkom studenog prošle godine gledali bismo meč između Stipe Miočića i Jona Jonesa za naslov prvaka teške kategorije.

Ipak, kao što vjerojatno i ptice na grani znaju, Jones se ozlijedio i taj obračun je stavljen na led. Dana White je izjavio da će se ovaj dvojac boriti nakon oporavka, ali ima onih koji bi se rado umiješali u priču, poput Toma Aspinalla. Ipak, jasno je da to neće ići u prvi plan, što ističe i Curtis Blaydes.

"To je jednostavno prirodni tijek događaja. Aspinall isto to razumije, zato više i ne traži meč protiv nekog od te dvojice. Jednostavno ne može generirati brojke koje UFC želi. Također, narativ da se Jones boji je smiješan, Jones se ne boji nikoga, već je svjestan da je borba s Miočićem najveća svih vremena", kazao je u razgovoru za MMA Fighting.

Blaydes smatra da se ovdje kao glavni motiv, s Jonesove strane, gleda novac:

"Radi se o zaradi i ne krivim ga, pogotovo ako mu je to posljednji meč u karijeri. Pokupi pare i oprosti se sa stilom", zaključio je "Razor".

Linker
03. travanj 2024 21:43