UFC

Jones uvrstio Stipu među tri 'najveća svih vremena'!

Jon Jones i Stipe Miočić
 Screenshot (YouTube, UFC)
Najbolji poluteškaš u povijesti odao je veliko priznanje aktualnom teškaškom prvaku

Jon Jones vruća je tema ovih dana. Još otkako je napustio pojas u poluteškoj kategoriji i najavio prelazak među teškaše, 'Bones' svakodnevno komentira aktualna zbivanja u UFC-u, a u jednoj je objavi na Twitteru odao i veliko priznanje aktualnom teškaškom prvaku Stipi Miočiću.

Je li to Jones već počeo raditi na promociji potencijalnog okršaja ili se radi tek o javnoj poruci kojom je samo odlučio podijeliti svoje mišljenje, ne možemo sa sigurnošću reći.

No, objava najboljeg poluteškaša u povijesti MMA-a bila je vrlo jasna.

Jones je, naime, kroz nekoliko zanimljivih rečenica među najveće borce svih vremena uvrstio Stipu Miočića, Andersona Silvu i, naravno, sebe.

"Tražim umjetnika koji će napraviti portret na kojem smo Stipe, ja i Anderson. Slika bi se trebala zvati 'planina najvećih svih vremena'. Je li netko zainteresiran?" - napisao je Jones i pokrenuo lavinu komentara u kojima su mnogi raspravljali o tome koga je Jon tu nepošteno izostavio, a nekako su se najviše pojavljivala imena Georgesa St-Pierrea i Khabiba Nurmagomedova.

Jones je, spomenimo, trenutno u vrlo zanimljivoj poziciji. Još je ovoga tjedna predsjednik UFC-a Dana White izjavio da 'Bones' može odmah u teškaškom debiju dobiti napad na titulu, ali da se za isti ipak mora malo strpjeti.

"On je dugogodišnji prvak iz poluteške i netko tko je po mom mišljenju najbolji svih vremena. Ako se želi vratiti i napasti teškaški pojas, ja s time ne bih imao problema. Ali Francisa Ngannoua ne može preskočiti", jasan je bio White potvrdivši kako Stipu gotovo pa sigurno prvo čeka revanš s 'Predatorom'.

 

Linker
24. prosinac 2020 22:55