UFC

Jones zatražio raskid suradnje s UFC-om! ‘Očito je da me šef mrzi, nemate pojma koliko sam uvrijeđen‘

Jon Jones
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Samo me je*eno otpustite... Dopustite mi da svoj posao preselim negdje drugdje‘

Nije prošlo puno vremena otkako je poručio da "UFC još uvijek ima dovoljno vremena za donijeti pravu odluku", ali Jon Jones već se prebacio u nešto drugačije raspoloženje te za tražio raskid suradnje.

"Otpustite me više", u novoj je seriji objava Jones jasno poručio UFC-u.

Jon je, podsjetimo, poprilično aktivan bio i nakon završetka UFC-a 260 kada je pokazao interes za okršaj s novopečenim teškaškim prvakom Francisom Ngannouom, ali i dao do znanja da je to borba za koju će UFC morati duboko zagrabiti u svoj džep.

"Da sam Jon Jones i da sam kod kuće gledao ovu borbu, počeo bih skidati kilograme za srednju kategoriju. Ja ovdje mogu sjediti cijeli dan i objašnjavati vam što znači poruka da vam se pokaže novce. Možeš ti uvijek reći da se želiš boriti protiv nekoga, no pitanje je želiš li to zapravo", glasio je tada odgovor Dane Whitea koji nije najbolje sjeo nekadašnjem vladaru poluteške kategorije.

Jones je tada uzvratio te svoje nezadovoljstvo izrazio kroz niz dodatnih poruka, ali onda se ipak u kasnim nedjeljnim satima prebacio u pomalo pomirljiv ton i napisao: "Namjeravam zadržati vjeru. UFC još uvijek ima dovoljno vremena za donijeti pravu odluku. Nadam se kako ću tijekom idućeg tjedna vidjeti ponudu za borbu. Držim fige, ovo je životna prilika za sve koji su uključeni u to."

No, onda je u ponedjeljak ponovno krenula paljba...

"Radije biste me imali u blizini i tretirali mE kao govno. Kunem se da UFC industrija za mene nije bila ništa drugo nego depresivna... Imam osjećaj kao da su mi odrezali krila."

"Samo me je*eno otpustite."

"Kakvo je ovo čudno sranje, očito je da me šef mrzi. Dopustite mi da svoj posao preselim negdje drugdje."

"Više se ne trudim biti sjajan zbog drugih ljudi, pokušavam biti sjajan zbog sebe. A nema ničeg sjajnog u tome da me se iskorištava. Nemate pojma koliko se uvrijeđeno osjećam", napisao je Jones u seriji sada već izbrisanih 'tweetova'.

Sapunica se nastavlja...

Linker
26. travanj 2024 04:26