UFC

Jonesova želja se ostvarila: Daniel Cormier potvrđen kao jedan od komentatora na subotnjem UFC 285!

Daniel Cormier 

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Posljednjih nekoliko tjedana je Jones gotovo svakodnevno zazivao da Cormier bude jedan od komentatora, a u nastavku pročitajte i ostatak postave

Došao je i taj tjedan! Spektakularni UFC 285 održava se ovog vikenda, a naravno da je najznačajniji po velikom povratku Jona Jonesa. Ne samo da će se vratiti, nego će konačno debitirati u teškoj kategoriji protiv Ciryla Ganea. Ne samo da će debitirati, nego će i napasti pojas prvaka koji je odlaskom Francisa Ngannoua ostao bez vlasnika.

Dugo se pričalo, dugo se najavljivalo. Kada je konačno postalo i službeno, mnogi su s razlogom bili skeptični oko povratka Jona Jonesa i debija u teškoj kategoriji. No, za pet dana svim će pričama biti kraj te ćemo u akciji konačno gledati borca kojeg mnogi smatraju najboljim ikad.

Jon Jones je posljednjih tjedana intenzivno radio na izglađivanju odnosa s Danielom Cormierom. U vrijeme kada su obojica bili u vrhu poluteške kategorije su bili veliki rivali, no Jones to vrijeme želi ostaviti iza sebe te je čak nekoliko puta pozvao Cormiera da komentira njegov povratak na UFC 285 priredbi. Od sinoć je i službeno – Daniel Cormier će biti jedan od komentatora!

Što se ostalih uloga tiče, bivši prvak Rashad Evans i Anthony Smith će biti ‘‘desk‘‘ analitičari, dok će Megan Olivi biti u ‘‘backstageu‘‘. Naravno, Bruce Buffer će biti na svom dobro poznatom mjestu. Što se tiče ostalih komentatora uz kavez, osim Cormiera, tu je standarna postava – Joe Rogan i Jon Anik.

Jonesova želja se ostvarila, tako da će njegov dugogodišnji rival komentirati njegov veliki povratak u UFC. Ove subote nas osim te borbe čeka i mnogo drugih vrhunskih borbi, a UFC 285 je prva PPV priredba koja će se održati u trećem mjesecu. Dva tjedna kasnije nas čeka UFC 286 u Londonu, no o svemu tome više ćete čitati u narednim danima.

Linker
19. travanj 2024 20:38