UFC

Jorge Masvidal ne dijeli mišljenje s mnogim borcima: ‘Dustin Poirier i Justin Gaethje odličan su izbor za ‘BMF‘ pojas!‘

Jorge Masvidal

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Također jasno pokazuje tko mu je favorit

Iako se većina ne bi složila s njim, Jorge Masvidal odobrava UFC-ov izbor za sljedeću "BMF" borbu. Dustin Poirier (29-7, 21-6 UFC) i Justin Gaethje (24-4, 7-4 UFC) borit će se za najnoviji “BMF” naslov u glavnoj borbi večeri UFC-a 291 29. srpnja (sedmi mjesec), koji se održava u Salt Lake Cityju.

Masvidal je osvojio inauguralni "BMF" pojas kada je zaustavio Natea Diaza u trećoj rundi nakon doktorskog prekida na UFC-u 244 2019. UFC je odlučio vratiti pojas gotovo četiri godine kasnije, a "Gamebred" kaže da je promocija odabrala dobre borce koji će se za to natjecati.

"Sviđa mi se - neka pojas ‘ne bude mrtav‘. Za to odaberite prave borce koji će je***o dati svoj život. Prva ‘BMF‘ borba, morate vidjeti o čemu bi trebalo biti: Momci koji pokušavaju ubiti jedni druge bez obzira na sve. Jer ako sudac to ne zaustavi, doslovno bih morao ubiti Natea Diaza jer je on namjeravao nastaviti kako god bilo. Bio sam više nego spreman ubiti ga, ali tako mora biti kad uđeš u kavez. Moraš shvatiti, čovječe: moraš ići na sve ili ništa, moraš prirediti show za ljude širom svijeta, a mislim da su odabrali prava dva kandidata za to.”

Masvidal podupire svog partnera za trening American Top Teama Poiriera da ponovno pobijedi Gaethjea. "The Diamond" je završio Gaethjea u četvrtoj rundi njihovog okršaja 2018., a Masvidal vidi da će Poirier ovaj put imati još bolji uspjeh.

"Očito se jako naginjem prema Dustinu - ne samo zato što mu je prvi put isprašio guzicu i obrisao ga, nego mislim da će to učiniti drugi put i to još bolje. Dustin je jednostavno dobar, brate, i postaje sve bolji. Ja sam u dvorani i sve to vidim, jednostavno postaje brutalan. Mislim da će udariti Gaethjea jer će on pokušati nadoknaditi sve pogreške koje je učinio prošli put, ali da ne govorim previše, mislim da će ga Dustin iznenaditi s nekim novim stvarima na kojima radi i da će to završiti na sjajan način", zaključio je.

Linker
03. svibanj 2024 07:12