UFC

(VIDEO) UFC časti: Prisjetite se posljednjeg nastupa Justina Gaethjea koji za dva tjedna napada ‘BMF‘ pojas

Mar 18, 2023; London, UNITED KINGDOM; Justin Gaethje (red gloves) fights Rafael Fiziev (blue gloves) during UFC 286 at O2 Arena.,Image: 763707986, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Video se nalazi na dnu članka

Susret za "BMF" pojas na rasporedu je za manje od dva tjedna. Na UFC-u 291 gledat ćemo obračun Dustina Poiriera i Justina Gaethjea koji će se boriti za titulu najopakijeg čovjeka u promociji. Prvi borac koji je osvojio taj pojas jest Jorge Masvidal koji je prije četiri godine svladao Natea Diaza, a budući da je sada u mirovini, vrijeme je da netko drugi bude opasan tim pojasom.

Povodom toga, UFC je objavio posljednju borbu "The Highlighta" u kojoj je nakon tri runde rata svladao Rafaela Fizieva. Borbu je Fiziev otvorio s nekoliko ‘‘kickova‘‘, brzih u svom stilu. Gaethje je odmah uzvratio, i to također u svom stilu, i to vrlo snažno. Pokušao je Gaethje opet, no Fiziev ga je pročitao na vrijeme te ga je izbjegao. Nastavio je Fiziev tehnički savršeno raditi udarce nogama, a pogodio je i nekoliko dobrih krošea te je prva runda odmah nagovijestila o kakvom će se spektaklu raditi.

I u ostatku meča radili su apsolutno istim tempom te je to bila prava poslastica za fanove. Upravo takvu borbu očekujemo i na idućem PPV eventu, a za one nestrpljive, na dnu članka pogledajte ovaj spektakl.

Linker
05. svibanj 2024 22:59