UFC

Jorge Masvidal prozvao McGregora: ‘Ja sam tu da ubijam, to i njega čeka‘

Jorge Masvidal 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako bi to bio veliki ‘money fight‘, Masvidal ga ne namjerava predugo čekati

Masvidal i McGregor već su se prozivali u nekoliko navrata, ali ta multimilijunska borba nije se još realizirala. Irac se nije borio još od prošle godine kada je doživio tešku ozljedu noge u borbi protiv Dustina Poiriera. Trenutno cilja na veliki povratak u narednim mjesecima, a pošto i dalje nema protivnika postoji mogućnost da Masvidalova prozivka urodi plodom. 'Gamebred' ipak ne vjeruje da će njegov rival prihvatiti borbu, već da će tražiti neku lakšu opciju, što je objasnio za ESPN Deportes.

"On je lažnjak. On zna da sam ja borac kojega je teško pogoditi i da ja u borbu dolazim ubiti nekoga. Ja se ne dolazim grliti u kavezu. Ja ću dati sve što imam u sebi kako bih ga ubio. Možda sam manji od njega, ali on je i dalje maleni dječak."

Isto tako Masvidal kaže kako ne namjerava nikoga čekati, te da mu neće biti problem boriti se s nekim drugim.

"Htio bih se boriti do 170 lbs, ali neću nikoga čekati. Ako on pristane na borbu, razbit ću mu lice. Ako se ne želi boriti, onda ću prihvatiti nekog drugog. Ima puno opcija, ali prvo gledam na sebe; da budem u formi života pred samu borbu. Ove godine garantiram svoj povratak. Ne znam još kojeg datuma. Smatram da nakon dvije borbe mogu već dobiti priliku za titulu, ili barem boriti se za mjesto prvog izazivača."

Masvidal trenutno ima tri poraza u nizu, ali sve protiv vrhunskih protivnika; u dva navrata je izgubio od Kamaru Usmana u borbi za titulu, a u posljednjoj borbi pobijedio ga je Colby Covington. Prije toga je bio u nizu od tri uzastopne pobjede protiv Darrena Tilla, Bena Askrena i Natea Diaza. Borba protiv McGregora bila bi veliki "money fight", a pošto McGregoru paše Masvidalov stil borbe ne bi čudilo da prihvati ovaj izazov za svoju povratničku borbu.

Linker
25. travanj 2024 18:02