UFC

McGregor poručio Masvidalu da je nevjerojatno glup, ‘Gamebred‘ uputio nove prozivke

Conor McGregor i Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ponajveće UFC-ove zvijezde pridobile su međusobnu pažnju

Među brojnim potencijalnim protivnicima Conora McGregora za njegov povratnički meč koji bi trebao uslijediti krajem ove ili početkom sljedeće godine, proteklih dana isplivao je i Jorge Masvidal.

''Gamebred'' je trenutno u nizu od tri uzastopna poraza i njegov zvjezdani status pretrpio je određene udarce. Pobjeda mu je nužna u sljedećem nastupu, a niti Conor McGregor nije u daleko boljoj situaciji, barem što se ishoda u posljednjim mečevima tiče.

''Notorious'' je poražen dvaput uzastopno od Dustina Poiriera, a u posljednjem meču pretrpio je i težak prijelom noge. U jednom od svojih nedavnih intervjua za ESPN Deportes, Masvidal je uputio određene prozivke u smjeru irske zvijezde.

"On je lažnjak. On zna da sam ja borac kojega je teško pogoditi i da ja u borbu dolazim ubiti nekoga. Ja se ne dolazim grliti u kavezu. Ja ću dati sve što imam u sebi kako bih ga ubio. Možda sam manji od njega, ali on je i dalje maleni dječak.", započeo je Jorge, a zatim je dodao:

"Htio bih se boriti do 170 'pounda', ali neću nikoga čekati. Ako on pristane na borbu, razbit ću mu lice. Ako se ne želi boriti, onda ću prihvatiti nekog drugog. Ima puno opcija, ali prvo gledam na sebe; da budem u formi života pred samu borbu. Ove godine garantiram svoj povratak. Ne znam još kojeg datuma. Smatram da nakon dvije borbe mogu već dobiti priliku za titulu, ili barem boriti se za mjesto prvog izazivača."

McGregor koji je i dalje u fazi oporavka od ozljede, ne propušta priliku odgovoriti niti jednom od boraca koji se dotaknu njegovog imena. Čak se i samozatajni Beneil Dariush proteklog tjedna našao na tapeti McGregora, a naravno da je pažnju privukao i Masvidal.

''Ovaj tip ima mozak poput goluba. Nevjerojatno je glup.'', odgovor je McGregora na ''Gamebredove'' prozivke.

Nismo dugo čekali niti novi odgovor Jorgea Masvidala, koji i dalje odaje dojam zainteresiranosti za taj meč, ali njegove prozivke ne odaju dojam kao da očajnički želi samo taj meč i niti jedan drugi.

''Ovaj tip s mozgom veličine graška bi bio tvoja najveća borba u životu. Ili si previše uplašen, ili su previše glup da uzmeš ovaj novac.'', odgovor je ''Gamebreda''.

Na papiru je ovo vrlo zanimljiv meč u svakom slučaju. Obojica preferiraju otvorene razmjene u stojci. Dana White protekle godine odbacivao je mogućnost ovog meča pod navodima da je Masvidal prevelik za Conora, ali McGregor je vidno nabio kilažu, dok se Masvidal nekoć borio u lakoj kategoriji. Hoće li UFC upravo ovdje vidjeti najveći potencijal za povratnički meč Conora McGregora, pokazat će vrijeme. Prije svega, McGregor treba odraditi svoj oporavak u potpunosti, kako bi mogao pristupiti trening kampu.

Linker
16. travanj 2024 16:58