UFC

Josh Emmett je silno motiviran: ‘Znam da ih sve mogu pobijediti, a Topuriu moram jer inače ništa nema smisla‘

Josh Emmett 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Mladi Topuria ima tek 26 godina i zasigurno je silno motiviran pobijediti u subotu, tako da nas sigurno čeka jedna fenomenalna borba

Josha Emmetta ove subote čeka jako težak meč. Ilia Topuria je neporaženi borac koji je baš uhvatio zalet te je u trenutno posljednjem nastupu svladao Brycea Mitchella i to u velikom stilu. 38-godišnji Emmett je već u poznim borilačkim godinama, no to ne znači da će Topuria imati lagan zadatak.

Emmett u borbu ulazi iz poraza od Yaira Rodrigueza u meču za privremenu titulu perolake kategorije, tako da će sada biti silno motiviran vratiti se pobjedama. Također, dotaknuo se i loše izvedbe protiv Rodrigueza u drugom mjesecu ove godine:

‘‘Na UFC 284 sam imao najveću borbu u svom životu. Osjećao sam se odlično, nije bilo adrenalinske groznice ni ničeg sličnog. Bila je to samo jedna borba u nizu. No, jednostavno nisam izgledao dobro. Dobro sam prihvatio kritike jer sam ih i zaslužio, imao sam uistinu us**nu izvedbu‘‘, rekao je Emmett za Shak MMA.

‘‘Nakon toga sam želio borbu odmah. Nazvao sam svog menadžera i rekao mu da želim. Yair je jedan od najboljih, pogledajte s kim se sve borio. Jednostavno se nisam pojavio, toliko je jednostavno. Ali da, znam da mogu pobijediti te tipove. To je još samo jedna borba. Ne želim izbrisati poraz jer to ne mogu, ali jednostavno moram pobijediti Iliu u subotu, inače mi ništa nema smisla‘‘, objasnio je.

Prije poraza od Rodrigueza, Emmett je bio zaredao pet odličnih pobjeda. Mladi Topuria ima tek 26 godina i zasigurno je silno motiviran pobijediti u subotu, tako da nas sigurno čeka jedna fenomenalna borba. Na sve to priredba se održava u 21:00 sat prema našem vremenu iduće subote 24.6.

Linker
10. svibanj 2024 22:50