UFC

Josh Emmett poručio: ‘U meču protiv Kattara očekujte nasilje, spreman sam i za šest rundi‘

Josh Emmett

 Screenshot (youtube, Ufc)
Kaže da mu ne stvara pritisak predvođenje priredbe

Ususret svom drugom predvođenju UFC priredbe u karijeri, Josh Emmett (17-2, 8-2 UFC) obećao je fanovima pravu poslasticu za vikend. Inače, Emmett će rukavice ukrstiti s Calvinom Kattarom (25-3, 7-3 UFC), kojem predvođenje priredbi također nije strano, no izgleda kako to Emmettu neće predstavljati problem niti će mu stvarati dodatan pritisak.

''To je samo još jedna borba. Zaista na nju ne gledam nikako drugačije. Ja se uvijek pripremam jednako, kroz cijelu karijeru se pripremam za pet, šest rundi. Da, možda će biti dvije runde više nego inače, no tu neće biti razlike za mene'', rekao je Emmett za MMA Junkie.

Ukoliko u subotu bude uspješan, Emmettov niz će se popeti na pet uzastopnih pobjeda, a trenutno je nanizao sljedeće borce: Michaela Johnsona, Mirsada Bektića, Shanea Burgosa te Dana Igea. U te četiri borbe Emmett je bonus od 50 tisuća dolara odnio čak dva puta, što dovoljno govori o tome kakav performans ovaj borac može pružiti.

Emmett je također prokomentirao što očekuje od Kattara: ''Ima dugačak doseg ruku, ima dobar prednji direkt, jako dobar boks. Obično se pripremam s kolegom i prijateljem Andreom Filijem, no on se također nedavno borio i to. Onda smo pitali Burgosa i on je pristao.''

Na pitanje što fanovi mogu očekivati od njega u subotnjem meču, odgovorio je: ''Bit će nasilja, to je sigurno. On će mi pokušavati skinuti glavu, a i ja ću to nastojati sa svakim udarcem. Uvijek pokušavam završiti borbu'', zaključio je.

Hoće li mu to poći za rukom i hoće li implementirati plan kojeg je smislio za odličnog Kattara, vidjet ćemo u noći sa subote na nedjelju.

Linker
24. travanj 2024 15:05