UFC

Julianna Pena: ‘Amanda gdje si, spremna sam za osmu rundu! Ja svoj tim ne ostavljam na cjedilu‘

Pena vs Nunes

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Amanda se nije pojavila na finalu ‘TUF-a‘ što joj je Pena zamjerila

Iako je na UFC 277 priredbi Julianna Pena izgubila titulu nakon pet rundi apsolutne dominacije Amande Nunes, istaknula je kako želi novu borbu samo tjedan dana nakon što je zadobila teške ozljede i bila u potpunosti izdominirana.

‘‘Spremna sam za osmu rundu. Ono, j**eno idemo! Ja sam ovdje, gdje si ti Amanda? Ozbiljno, gdje si Amanda? Ostavila si svoju curu da visi tamo. Ja sam se pojavila ispred tima Pena, a ti se nisi pojavila ispred svog tima. Ovdje sam i spremna za osmu rundu‘‘, rekla je Julianna nakon sinoćnjeg UFC Vegas 59 eventa.

Također, rekla je kako smatra da priča između njih dvije nije ni blizu kraja:

‘‘Kad se netko totalno presloži i kad promijeni svoj stil borbe kompletno zbog mene, ja to shvaćam kao kompliment. Ako mi date priliku da se pripremim za oba garda garantiram vam da me sljedećeg puta neće moći niti dotaknuti‘‘, nastavila je Pena.

Inače, Julianna se pojavila na finalu ‘TUF-a‘ gdje su njenom timu pripale obje nagrade. Jednu je osvojio Mohammed Usman, a drugu Juliana Miller. Amanda se tu nije pojavila, a odatle onaj komentar o ostavljanju člana tima na cjedilu.

Ne zna se koliko je realno da ćemo gledati treći meč između ovih borkinja. Amanda je prošle subote pokazala sve što je trebala i ponovno je dokazala zašto je dvostruka prvakinja. Sve su češće glasine o trećem meču protiv Valentine Shevchenko, ali za sad još ništa nije službeno.

Linker
24. travanj 2024 23:28