UFC

Junior Dos Santos pružio podršku Velasquezu: ‘Nadam se da će uskoro biti gdje pripada, s obitelji‘

Cain Velasquez i Junior Dos Santos, 2011. godine

 Victor Decolongon/Getty images/Profimedia
Možemo reći kako je sve jača javna podrška Cainu Velasquezu pred njegovu pravnu bitku

Šampionska teškaška trilogija između Caina Velasqueza i Juniora Dos Santosa po mnogima je najveća trilogija u povijesti UFC-a. Ovi MMA velikani bili su i veliki rivali, no poštovanje je između njih uvijek postojalo, a tako se nastavilo do današnjeg dana.

Kao dokaz tome je podrška koju je Brazilac pružio Velasquezu dok ovaj prolazi kroz najteže dane u životu. Odnosno, dok se nalazi iza rešetaka zbog napada vatrenim oružjem na čovjeka koji je seksualno zlostavljao člana njegove obitelji. Iako to nije službeno potvrđeno, zbog zaštite maloljetnika, pretpostavlja se da je u pitanju Cainova kći.

Junior je na Twitteru postavio fotografiju sebe i Caina iz Octagona, a onda je u komentarima iznio svoje mišljenje o cijeloj situaciji u kojoj se njegov rival našao.

"Kao protivnici u borbi, dijelili smo san o pobjedi i tome da postanemo broj 1. Danas, kao roditelji i glave obitelji, pobjeda koju želimo ostvariti je zdravlje i dobar život naših obitelji", napisao je JDS na portugalskom jeziku, nastavivši:

"Ima još puno toga što je potrebno rasvijetliti vezano uz cijelu situaciju u kojoj se Cain Velasquez našao. No, do tada, vjerujem da bi svaki časni i pošteni roditelj na njegovom mjestu napravio isto."

Ostatak poruke vezan je uz ono što Cainu slijedi i za što je Junior uvjeren da bi sve moglo završiti na najbolji mogući način.

"Nadam se da će pravda odraditi svoje i da će Cain biti tamo gdje pripada, zajedno uz svoju obitelj i to što je prije moguće", završio je JDS.

Glavnu ulogu u tome svemu trebat će odigrati Cainov odvjetnik, koji će mu morati pronaći što više olakotnih okolnosti. Teška pravna bitna je pred njima.

Linker
24. travanj 2024 04:54