UFC

Justin Gaethje otkrio dva potencijalna protivnika: ‘Obje borbe imaju smisla za mene‘

Gaethje i Oliveira

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Vjerujemo kako bi obje ove borbe bile odlične, a otkrio je i kad bi se mogao vratiti

Bivši izazivač u lakoj kategoriji Justin Gaethje nije nastupao od petog mjeseca ove godine kada je poražen od Charlesa Oliveire u borbi za titulu lake kategorije. Oliveira je tom prilikom pao vagu te je samo Gaethje mogao izaći kao pobjednik, ali oko pola runde je bilo dovoljno ‘‘Do Bronxu‘‘ za završi Gaethjea tako da je laka kategorija tad ostala bez prvaka.

Imao je Justin i nesreću prije te borbe jer je pao s bicikla i udario glavom u cestu, a u borbi je još primio štete tako da se odlučio na nešto dužu pauzu. Izgleda da je Gaethje zaliječio rane te je već počeo razmišljati o budućim protivnicima, a jučer je istaknuo njih dvojicu.

‘‘Rafael Fiziev i Charles Oliveira, obojica imaju smisla za mene sad. Trebam dvije pobjede, nebitno protiv koga. To će biti velike borbe, a ne želim se samo boriti protiv bilo koga. Oba ta tipa su potencijalni protivnici za moju sljedeću borbu, ali ponavljam, moj posao je isključiti emocije. Ako razmišljam o ovim borbama, postanem emotivan jer je to normalno za nas ljude. Moram odgovornost prepustiti ljudima kojima vjerujem, a to su moji treneri i menadžer, oni će izabrati najbolju borbu za mene‘‘, rekao je Gaethje za MMA Junkie.

Na samom kraju je rekao da se želi boriti na istoj priredbi kao i Kamaru Usman, a rekao je i da bi se već u trećem mjesecu mogao vratiti. Koga će treneri i menadžer izabrati kao sljedećeg protivnika za ‘‘Highlighta‘‘, saznat ćemo u narednom periodu.

Linker
24. travanj 2024 02:32