UFC

Mateusz Gamrot prozvao Michaela Chandlera: ‘Hajde da vidimo tko je najbolji hrvač u kategoriji‘

Gamrot i Chandler

 The Mma Media
Obojica dolaze iz poraza i u TOP 10 su, tako da bi to bio odličan meč

Michael Chandler protekloga vikenda je poražen na UFC 281 priredbi ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi protiv Dustina Poiriera. Kao i svaka borba u kojoj Chandler sudjeluje i ova je bila pravi vatromet, a u jednom je trenutku imao Poiriera ‘‘na konopcima‘‘ te je umjesto finiša išao na rušenje i dopustio Dustinu da se oporavi.

Kasnije je platio tu grešku te je primio ogromnu štetu na nogama i naposlijetku je završen u parteru, a to mu je ukupno bio treći poraz u UFC-u. Nije se kasnije Chandler izjašnjavao koga želi kao idućeg protivnika, ali izgleda da je on našao njega.

Mateusz Gamrot je jučer na svom Twitter profilu prozvao Chandlera te je napisao:

‘‘Hej Michael Chandler, ako još uvijek želiš da te računaju kao izazivača za titulu, odradimo rat na proljeće da vidimo tko je najbolji hrvač u diviziji. Pobjednik ide gore! Uživaj u zasluženom odmoru sad‘‘, napisao je Gamrot.

Nije ovo loš ‘‘matchmaking‘‘ u režiji Gamrota koji također dolazi iz poraza, a u trenutno posljednjem meču ga je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Beneil Dariush. Bilo je to prošloga mjeseca na UFC 280 priredbi u Abu Dhabiju, a tada je Gamrot došao i do drugog poraza u UFC-u. Osim toga je jedino poražen u tijesnoj borbi u svom debiju, ali kasnije je ipak zaredao četiri pobjede.

S obzirom da su obojica TOP 10 borci, ovaj meč bi itekako imao smisla. Obojica dolaze iz poraza te im treba pobjeda za novi napad na vrh kategorije, a i fanovi bi uživali jer su i jedan i drugi pružaju vrlo atraktivne borbe.

Linker
20. travanj 2024 02:29