UFC

Justin Gaethje otkrio što mu se dogodilo prije meča s Oliveirom: ‘Udario sam glavom od cestu‘

Justin Gaethje 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nakon svega toga je ušao u borbu za pojas protiv Oliveire

U petom mjesecu ove godine Justin Gaethje dobio je priliku zasjesti na tron lake kategorije, no u tome nije uspio. UFC 274 event većina pamti po Oliveirinom padu na službenom vaganju tako da je Gaethje jedini mogao izaći kao prvak, ali priliku nije iskoristio jer je izgubio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi.

Nakon toga se Gaethje nije borio, ali ni još uvijek nema dogovorenog protivnika i datum tako da se ne zna kada bi se ‘‘Highlight‘‘ ponovno trebao naći u kavezu. No, jučer je ispričao jednu zanimljivu priču o tome kakva mu se nesreća dogodila neposredno prije meča protiv Oliveire:

‘‘Život je lud čovječe… Nitko ne zna kroz što mi prolazimo. Ja debil, sam 18 dana prije borbe sa Charlesom vozio bicikl do benzinske postaje da si kupim nikotinske tablete i imao sam teški pad sa bicikla. Udario sam glavom o cestu, cijela leđa su mi bila izderana, a onda sam ušao u borbu i primio svu tu štetu. Zato sam uzeo toliku pauzu‘‘, rekao je Gaethje za MMA Fighting.

‘‘Ludo je kroz što sve prolazimo. Svaki od nas ima različite okolnosti, zato sam bio tako loš u posljednjoj borbi. Nakon što se to dogodilo, otišao sam kući i pretvarao se da ništa nije bilo, kao da nisam izgubio svijest na nekoliko sekundi. To je ono što radimo otkad smo bili djeca, odmah sam se bacio na nešto drugo. Pitao sam se kako da se nastavim spremati i napredovati za ovu borbu‘‘, zaključio je.

Gaethje još uvijek nema datum i protivnika za sljedeći meč, ali je možda i bolje da se oporavi nakon toliko štete.

Linker
19. travanj 2024 16:22