UFC

(VIDEO) Jiri Prochazka i Glover Teixera ponovno licem u lice: Odradili prvo sučeljavanje pred revanš

Jiri i Glover

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Točno je mjesec dana ostalo do borbe, a danas su imali i prvu konferenciju

UFC 282 predvodit će revanš između Jiria Prochazke i Glovera Teixeire, a ulog je ponovno pojas poluteške kategorije. Jiri je prije nekoliko mjeseci ‘‘submissionom‘‘ pobijedio Teixeiru u petoj rundi borbe i u svojoj tek trećoj UFC borbi zasjeo na tron poluteške kategorije.

Danas je u New Yorku održan dan za medije za nadolazeći UFC 282 koji se održava za manje od mjesec dana u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a sada će ga definitivno predvoditi Jiri i Glover. Inicijalno se govorilo kako se očekuje povratak Jona Jonesa i debi u teškoj kategoriji protiv Stipe Miočića, no od toga neće biti ništa.

Umjesto toga, Teixeira i Prochazka će biti ‘‘main event‘‘, no s pravom jer su u prvom navratu pružili vrlo dinamičan i atraktivan meč. Svaki je borac imao svoje trenutke, ali nešto spretniji je na kraju bio Jiri koji je na svima neočekivan način pobijedio Glovera ‘‘submissionom‘‘.

Danas su odradili prve medijske obaveze pred nadolazeći revanš, a u jednom trenutku je Glover dobacio Jiriu:

‘‘Ošišaj kosu, čovječe, izgubit ćeš snagu‘‘, rekao mu je Glover, a Jiri mu je hladno odgovorio: ‘‘Ili dobiti snagu natrag‘‘.

Što se ostatka ‘‘carda‘‘ na UFC 282 tiče, sunaslovna borba će biti okršaj bivšeg prvaka Jana Blachowicza i odličnog Magomeda Ankalaeva, a nastupit će i Paddy Pimblett protiv Jareda Gordona. Darren Till se napokon vraća u kavez i to protiv Dricusa Du Plessisa, a nastupaju i Bryce Mitchell protiv Ilie Topurie. Ovo je samo dio onoga što nas čeka 10.12., tako da nam jedino preostaje veseliti se i tom eventu.

Linker
20. travanj 2024 17:23