UFC

Kakve vijesti za kraj dana! Michael ‘Venom‘ Page potpisao je i debitirat će na UFC-u 297 gdje ga čeka težak zadatak

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Vijest je procurila na Full Send Podcastu gdje je gostovao Dana White

U posljednje vrijeme puno se pričalo o tome hoće li jedan od najtraženijih "free agenata" na MMA tržištu, Michael "Venom" Page prijeći u najjaču svjetsku MMA organizaciju, UFC. Stvar je bila gotovo sigurna, ali onda je došla ova izjava:

"Kada sam počinjao s MMA-om, ultimativni cilj je bio UFC. S vremenom su se stvari promijenile, nije više samo do imena brenda. Mislim da je i PFL definitivno zanimljiva destinacija, pogotovo s načinom na koji napreduju i razvijaju se. Ipak, ne bih ponovno potpisao za Bellator", kazao je.

Tu se činilo da ćemo još uvijek biti u neizvjesnosti, ali sada su sve sumnje otklonjene: MVP je u UFC-u! Vijest je procurila na Full Send Podcastu gdje je gostovao Dana White, a u pozadini se vidjela ploča gdje je prisutna i njegova borba: Naime, dijelit će priredbu s Aleksandrom Rakićem (UFC 297), a protivnik će mu biti Kevin Holland.

Popularni engleski borac posljednju je borbu u Bellatoru odradio na 292. velikoj priredbi kada je tehničkim nokautom u prvoj rundi svladao Goitija Yamauchija. To se odvilo u ožujku ove godine, a u siječnju će debitirati protiv 12. na rang ljestvici velter kategorije. Holland je posljednju borbu odradio u rujnu ove godine kada ga je porazio Jack Della Maddalena, a sada će imati još jedan zanimljiv izazov ispred sebe. Tko će prevladati, saznat ćemo 20. siječnja u Torontu.

Linker
26. travanj 2024 14:14