UFC

Kamaru Usman ne prestaje hvaliti O‘Malleyja: ‘On je autentičan i prirodan, on pokazuje svima kako se to radi‘

Sean O‘Malley, Marc Goddard i Dana White

 Paul Rutherford/Getty images/Profimedia
O‘Malley je definitivno prvak kakvog UFC želi, ali samo je pitanje koliko dugo će ostati na tom mjestu

Mnogi su otpisivali Seana O‘Malleyja prije meča protiv bivšeg prvaka Aljamaina Sterlinga, no on je još jednom pokazao da je to velika pogreška. Tehničkim nokautom u drugoj rundi je s trona skinuo Sterlinga i postao novim prvakom bantam kategorije, tako da UFC sada ima prvaka kakvog je i želio.

Jedan od onih koji su oduševljeni O‘Malleyjem jest i bivši vladar velter kategorije, Kamaru Usman. On smatra kako je O‘Malley sada tamo gdje i treba biti, te da je karizmatičan što će UFC-u donositi samo dobre stvari.

‘‘Sean O‘Malley je jedan od klinaca koje uistinu volim. Volim ga gledati, volim način na koji se nosi. Živimo u društvu u kojem se očekuje da će slava doći prije uspjeha, to je ono što svi guramo. No, rijedak je slučaj da taj uspjeh uistinu i dođe. Sean, on je najavljivao da će biti slavan zato što mu je to autentično i prirodno. To je klinac koji vam pokazuje kako se to radi‘‘, rekao je Usman u ‘‘DC&RC‘‘ Podcastu.

‘‘On voli biti kod kuće, voli trenirati, voli pušiti i zabavljati se. Voli igrati video igrice, a izgleda da je društvo danas na toj poziciji. On to čini sirovo, on to čini autentično, a to se sve vidi na njemu‘‘, zaključio je.

O‘Malley je definitivno prvak kakvog UFC želi, ali samo je pitanje koliko dugo će ostati na tom mjestu. Sve, naravno, ovisi o protivnicima koje će dobivati, a već je i sam nekoliko puta istaknuo kako se želi ponovno obračunati protiv ‘‘Chita‘‘ Vere i osvetiti jedini poraz u karijeri.

Linker
05. svibanj 2024 13:24