UFC

Kamaru Usman podržao Leona Edwardsa: ‘Svima će pokazati zašto zaslužuje biti tako visoko, želim vidjeti onog ubojicu‘

 Kamaru Usman i Leon Edwards 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nema sumnje da nas jedan odličan ‘‘main event‘‘ očekuje na UFC 304 priredbi, te unatoč tome što gledatelji uglavnom nisu fanovi Belalovog stila, prvak Edwards posjeduje sve alate da ovaj meč učini zanimljivim

UFC 304 u Manchesteru se približava, a u glavnim ulogama na toj priredbi gledat ćemo trenutnog prvaka u velter kategoriji, Leona Edwardsa, te izazivača Belala Muhammada. Dugo je Belal čekao svoju priliku, a sada će u revanšu protiv prvaka Edwardsa pokušati osvojiti dugo željenu titulu.

Do titule je, pak, Edwards došao pobjedom nad Kamaruom Usmanom. Upravo je Usman neki dan izjavio kako mu se sviđa što je trenutni prvak upravo Edwards, a rekao je i što od njega želi vidjeti u ovoj nadolazećoj borbi:

‘‘Sviđa mi se to što je Leon prvak, on definitivno posjeduje prave vještine, ali kao fan, pomalo sam frustriran što se ova borba nije dogodila i ranije. Prošlo je jako puno vremena i sada mi je drago što smo konačno dobili tu borbu. Leon će ući i pokazati ljudima zašto treba biti tako visoko na ‘P4P‘ ljestvici‘‘, rekao je Usman za ESPN MMA.

‘‘Od njega želim vidjeti da taj ubojica kojeg ima u sebi konačno izađe. Kao prvak, morate svakom izazivaču pokazati da ste vi najjači pas ovdje. Mislim da Leon razumije odgovornost koju ima kao prvak, to je mentalitet koji se mora trenirati. No, kada imate tako duge pauze, pomalo oklijevate kada uđete u kavez‘‘, rekao je.

Nema sumnje da nas jedan odličan ‘‘main event‘‘ očekuje na UFC 304 priredbi, te unatoč tome što gledatelji uglavnom nisu fanovi Belalovog stila, prvak Edwards posjeduje sve alate da ovaj meč učini zanimljivim. Hoće li doći do nove obrane titule, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
07. rujan 2024 20:22