UFC

Kayla Harrison se po prvi puta oglasila nakon potpisa za UFC: ‘Ovdje mogu postati olimpijska pobjednica u MMA-u‘

Kayla Harrison 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Bit će zanimljivo pratiti nastavak njene karijere u UFC-u, a mnogi su izražavali zabrinutost oko skidanja kilograma

Dugo se nagađalo hoće li Kayla Harrison ipak potpisati novi ugovor s PFL-om gdje je uistinu uživala status velike zvijezde, ili će pak otići za sportskim ciljevima i okušati se među najjačom konkurencijom. Na sreću brojnih fanova, ipak se odlučila za ovu drugu opciju, a nema dvojbe kako će ju biti zanimljivo gledati u UFC-u.

Njen debi gledat ćemo na UFC 300 priredbi i to protiv bivše prvakinje Holly Holm, a sam Kaylin potpis za UFC pokrenuo je lavinu komentara. Međutim, sama Kayla se povodom istoga nije oglasila do sinoć, a na svom Instagram profilu je podijelila kako je uzbuđena zbog novih izazova.

‘‘Kada sam se počela natjecati, moj jedini cilj je bio biti najbolja. Željela sam biti olimpijski pobjednik u MMA-u. UFC mi je donio priliku da postanem upravo to. Bilo je odlično putovanje do ove točke i zahvalna sam za svaki korak koji sam napravila putem. Usponi i padovi su me oblikovali i učinili me još boljom verzijom sebe. Božji tajming je savršen, a sigurna sam u jednu stvar. Moje vrijeme je došlo. Idemooooo‘‘, napisala je Kayla na svom Instagram profilu.

UFC 300 bit će prva priredba na kojoj će Kayla odraditi neki meč u profesionalnoj karijeri, a da to nije pod okriljem PFL-a. Kayla je profesionalna borkinja od 2018. godine, a doživjela je samo jedan poraz od Larisse Pacheco u finalu 2022. godine.

Bit će zanimljivo pratiti nastavak njene karijere u UFC-u, a mnogi su izražavali zabrinutost oko skidanja kilograma. Dana je potvrdio da su Kaylu već nekoliko puta testirali može li skinuti na 61, te je to uspješno odradila.

Linker
26. travanj 2024 16:48