UFC

Holly Holm nije sigurna da će se Kayla Harrison uspjeti spustiti za dvije kategorije: ‘To me brine, ali vjerujem da je profesionalna‘

Kayla Harrison 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Holly i Kayla će se boriti na UFC 300 priredbi u četvrtom mjesecu ove godine, a Kaylin debi će sigurno biti dosta popraćen

Kayla Harrison se ipak odlučila na korak naprijed te je nedavno potpisala za UFC, a već će na UFC 300 priredbi nastupiti protiv bivše prvakinje Holly Holm. Do sada je sve svoje profesionalne mečeve odradila u PFL-u te je ovo jedan veći skok, tako da će biti zanimljivo vidjeti hoće li i tu dominirati.

Inače, Kayla je u PFL-u nastupala u lakoj kategoriji, što nije tipična kategorija u ženskom MMA-u. Kako u UFC-u ne postoji ženska laka kategorija, Kayla se morala spustiti čak u bantam, odnosno za dvije kategorije, a Holly je rekla da ju to pomalo i brine:

‘‘Uistinu ne znam s koliko kilograma inače hoda, ne znam ni koliko vode izbaci dok skida kilograme, ne znam nikakve detalje. Međutim, da meni netko kaže da sada moram skinuti na 56 kilograma, ne bih to mogla. Razmislite o tome. To me iskreno i brine. No s druge strane, mislim da je ona jako profesionalna jer MMA nije jedini sport u kojem se natjecala, tu je judo i sve ostalo‘‘, rekla je Holm u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ponosna sam na to što sam se uvijek borila s najboljima i to u trenutku kada su bile najbolje. To sam i željela jer su to borbe koje vrijede. Najviše traže živaca, intenzivne su. Puno toga imate za izgubiti‘‘, dodala je.

Holly i Kayla će se boriti na UFC 300 priredbi u četvrtom mjesecu ove godine, a Kaylin debi će sigurno biti dosta popraćen. U dosadašnjoj karijeri ima samo jedan poraz, a hoće li biti dominantna i u UFC-u, saznat ćemo tada.

Linker
27. travanj 2024 00:11