UFC

Khabib Nurmagomedov reagirao na samouvjerene komentare Georgesa St-Pierrea: ‘Zanimljivo je slušati kako priča o meni‘

Khabib Nurmagomedov

 Instagram (khabib Nurmagomedov)
GSP je nedavno dao svoje viđenje o tome kako bi izgledala borba s Nurmagomedovom. Nije dugo čekao na odgovor.

Georges St-Pierre komentirao je kako bi izgledala borba između njega i neporaženog Khabiba Nurmagomedova. Nedavno smo pisali o GSP-ovim komentarima i predikcijama vezanima za tu temu. U Pound 4 Pound podcastu Henryja Cejuda i Kamaru Usmana podijelio je svoje mišljenje:

‘‘Bio sam dovoljno samouvjeren da prihvatim tu borbu te sam znao da ću ga, ako prihvatim tu borbu, pobijediti tog dana na tom određenom mjestu. Pobijedio bih ga sigurno jer da je došao vršiti pritisak na mene, završio bi na leđima. Imao bih samopouzdanja pokušati to učiniti. Dakle, moja strategija, da sam išao protiv Khabiba, bila bi održati borbu koliko god mogu u sredini i ne bojati se ići ga srušiti. Mislim da bih možda bio prvi tip s kojim se borio ili jedan od rijetkih koji bi ga pokušali srušiti, a srušio sam sve s kojima sam se borio.‘‘

St-Pierre je uživao u dominantnom periodu kao UFC-ov prvak velter kategorije prije nego što se vratio nakon četverogodišnje pauze kako bi pobijedio Michaela Bispinga, vlasnika titule u srednjoj kategoriji 2017. godine.

I on i Nurmagomedov izgledaju zadovoljno u mirovini, ali i dalje postoje glasine o njihovom potencijalnom povratku u UFC i njihovoj međusobnoj super borbi.

Dagestanski ‘‘Orao‘‘ na svom je Instagram profilu reagirao na St-Pierreove komentare. Vrlo kratko i s puno poštovanja prema Kanađaninu, napisao je sljedeću objavu.

"Mnogo toga sam naučio od ovog tipa", objavio je. "Čak i slušati ga kako priča o meni je jako zanimljivo."

Četiri godine nakon preranog umirovljenja u dobi od 32 godine, Nurmagomedov ne pokazuje želju za povratkom u sport koji ga je proslavio. Zapravo, udaljio se od MMA-a u potpunosti, povukao se čak i kao trener kako bi više vremena mogao provoditi sa svojom obitelji.

St-Pierre također djeluje kao da je gotov s natjecateljskim danima, ali izrazio je interes za povratak borilačkim sportovima zbog ‘novitetnih‘ borbi.

Linker
26. travanj 2024 10:02