UFC

Khabib otkriva informacije iz Islamovog kampa: ‘Makhachevu je Volkanovski veća motivacija nego Oliveira‘

Islam Makhachev, Khabib i Cormier

 Ufc
Ako je u pitanju ostavština, Volkanovski Islamu definitivno donosi više nego Oliveira, tako da nije ni čudno da je sada više i motiviran

Nekoliko je dana ostalo do spektakla u Abu Dhabiju i UFC 294 priredbe, a u glavnoj će borbi večeri nastupiti Islam Makhachev i Alexander Volkanovski. Po mnogima je ‘‘card‘‘ ispao još bolje nakon povlačenja Charlesa Oliveire i Paula Coste, a s obzirom na imena koja su ih zamijenila, u to nije teško povjerovati.

Mnogi ipak žale što Volkanovski nije imao kamp za ovaj revanš protiv Makhacheva, što je također razumljivo. Međutim, Volkanovski je silno motiviran ovoga puta pobijediti, a i Khabib je jučer otkrio kako je i Makhachev više motiviran za ovu borbu nego što je to bio slučaj s Oliveirom.

‘‘Islamov kamp je bio izvanredan, da vam budem iskren. Kada je bilo, otprilike, nekakvih 100 dana od borbe, Islam je počeo jako trenirati još od tog prvog dana. Danas je bio posljednji dan jakih sparinga, sav težak rad je sada završen‘‘, rekao je Khabib u posljednjoj epizodi ‘‘Ebmeddeda‘‘.

‘‘Volkanovski je u potpunosti drugačiji od Charlesa Oliveire. Tako da da, morat ćemo promijeniti neke stvari. No, cilj ostaje isti. Isti cilj, isto mjesto. Ali Islam sada ima više motivacije jer je Islam pravi ratnik. Kada uđe u kavez, on se ulazi boriti. On ulazi u ocean, bez obzira na to koliko on dubok bio. ‘And Still!‘‘, dodao je.

Ako je u pitanju ostavština, Volkanovski Islamu definitivno donosi više nego Oliveira, tako da nije ni čudno da je sada više i motiviran. Veliki je ovo rizik za oba borca jer u slučaju poraza gube dosta, no to cijelu priču čini intrigantnijom.

Linker
28. travanj 2024 08:05