UFC

Khabibov otac objasnio zašto je Ferguson opasniji od Gaethjea

 Screenshot
Prije nego što je službeno potvrđena borba Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, u brojnim kombinacijama za idućeg protivnika neporaženog Dagestanca često se spominjalo ime Justina Gaethjea.

Khabib i Tony trebali bi se obračunati 18. travnja u glavnoj borbi UFC 249 priredbe, ali jedno od pitanja kojeg su se neki uhvatili ovih dana glasi - "Bi li Gaethje predstavljao veću opasnost za aktualnog prvaka?"

Izgleda da je tu temu nedavno prokomentirao i Khabibov otac Abdulmanap koji je u jednom intervjuu dao svoj odgovor na ranije spomenuto pitanje.

"Sumnjam. U mogućoj borbi s Gaethjeom bi već kroz 12-13 minuta bila jasno tko će pobijediti. S druge strane, s Fergusonom ćemo možda trebati svih 25 minuta kako bismo dobili pobjednika", riječi su Nurmagomedova starijeg kojeg prenosi BJPenn.com.

Gaethje je uvjeren kako je spreman za Khabiba i svoju poziciju pravda s tri pobjede u nizu, a ujedno i tri nokauta koja je redom ostvario protiv Jamesa Vicka, Edsona Barboze i Donalda Cerronea.

Justin je nedavno i javno kritizirao ideju Dane Whitea da Conor McGregor, u slučaju pobjede nad 'Kaubojem', bude idući izazivač.

"Pogledajte što je samo Conor napravio posljednjih godina. A izgubio je od Khabiba u borbi koja je donijela jednu novu razinu zle krvi. Gaethje je bio na putu prema vrhu, ponudili smo mu puno borbi koje on nije prihvatio. Tako da je Conor idući na redu za tu borbu. Naravno, ako pobjedi Cerronea", nedavno je u intervjuu za ESPN predsjednik UFC-a odgovorio Gaethjeu.

Linker
19. svibanj 2024 06:51