UFC

Khamzat Chimaev otkrio kada ćemo ga ponovno gledati u kavezu: ‘Srednja ili velter, nije bitno‘

Khamzat Chimaev i Joe Rogan 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Rekao je da svaki tjedan traže protivnika i da ga uvijek odbiju

Svakim novim nastupom u UFC-u Khamzat Chimaev postaje sve popularniji. Neki ga zavole, neki zamrze, no bez obzira kojoj strani pripadali, Khamzat dobiva veliku pažnju fanova čim se pojavi u kavezu ili oko njega

Chimaev nije nastupao od UFC 279 priredbe u devetom mjesecu kada je pobijedio Kevina Hollanda. Imao je tada Chimaev uistinu impresivan nastup gdje nije primio ni naznake bilo kakve štete, no mrlju je bacio svojim neprofesionalnim ponašanjem kada je u pitanju skidanje kilograma.

Originalno se tada Chimaev trebao boriti protiv Natea Diaza i ispratiti ga iz UFC-a, no zbog cijelog incidenta, to se (nasreću) nije dogodilo te je Diaz dobio Fergusona, a Chimaev Hollanda. Bilo mu je nakon toga svega naređeno da od sada nastupa isključivo u srednjoj kategoriji, no sudeći po njegovim ranijim izjavama i tračevima da se bori protiv Covingtona, izgleda da mu je UFC progledao kroz prste.

Khamzat je u posljednjem vlogu na svom YouTube kanalu otkrio kada se želi boriti:

‘‘Mislim da ćemo se boriti u trećem mjesecu u Vegasu. Vidjet ćemo sve, ali ne znam protiv koga ću se boriti. Nije bitno hoće li borba biti u srednjoj ili velter kategoriji. Samo trebam protivnika‘‘, rekao je Khamzat.

U videu je također rekao kako svaki tjedan pokušavaju pronaći novog protivnika, ali prema njegovim riječima, nitko se ne želi boriti s njim.

Koliko ima istine u tome, ne znamo. Nadamo se samo da će se s nekim uspjeti dogovoriti i da ćemo ga u kavezu gledati u trećem mjesecu.

Linker
20. travanj 2024 14:05