Ostalo

Aldova borilačka karijera nije gotova! Poznato kada će debitirati u profesionalnom boksu

Jose Aldo 

 Alejandro Salazar/PXImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Aldo je inače imao još jednu borbu po ugovoru s UFC-om, no vjerojatno je uspio riješiti te stvari prije nego je dogovorio nastup u boksu

Istinska legenda i veteran Jose Aldo nedavno se umirovio iz MMA sporta, iako je u UFC-u imao još jednu borbu po ugovoru. Nije ju Aldo htio odraditi jer ga MMA očito više ne zanima, no njegova borilačka karijera ipak još uvijek nije gotova. Iako se ne zna kakva je točno situacija sa UFC-om i ugovorom, Aldo je najavio povratak u borilište.

Boks je odvijek bila njegova velika ljubav, a prije mirovine je već najavio da će se sigurno jednog dana okušati u profesionalnom boksu. Izgleda da je to vrijeme došlo jer je Aldo sam najavio da ćemo ga u 2023. vrlo vjerojatno gledati u ringu, no još uvijek ne smije ići previše u detalje.

Kako prenosi Telecom Asia, Aldo će u trećem mjesecu 2023. godine odraditi svoj prvi nastup u profesionalnom boksu u Hardcore FC-u, a o tome se oglasio i čelni čovjek organizacije, Anatoliy Sulyanov:

‘’18. ožujka (treći mjesec) održat će se velika priredba Hardcore Boxinga u Dubaiu. Još uvijek ne bih govorio o imenima, ali Jose Aldo, a možda i Sergey Kovalev će biti na tom ‘cardu‘. Aldo će se boriti i to je 99,9 posto sigurna stvar. Trenutno pregovaramo sa Sergeyjem‘‘, rekao je Sulyanov.

Nije sto posto jasno je li mislio da će se boriti međusobno ili će samo biti na istoj priredbi, no također je nepoznato kako će Aldo riješiti stvar s UFC-om po pitanju ugovora. On i Dana su već godinama veliki prijatelji tako da bi mu mogao progledati kroz prste i pustiti ga da nastupi.

Linker
26. travanj 2024 08:54